En çok ‘lezzet bombardımanı’ tercih ediliyor

Türkiye’nin en iyi pestil ve kömesinin üretildiği Gümüşhane’de internet üzerinden yapılan satışlarda en çok ‘Lezzet Bombardımanı’ ürünü tercih ediliyor.

En çok ‘lezzet bombardımanı’ tercih ediliyor

Türkiye’nin en iyi pestil ve kömesinin üretildiği Gümüşhane’de internet üzerinden yapılan satışlarda en çok ‘Lezzet Bombardımanı’ ürünü tercih ediliyor.

Gümüşhane ekonomisinin dinamo sektörlerinden olan pestil ve köme sektörünün önemli firmalarından olan ve şehrin en önemli katma değerli ürünlerini internet üzerinden hem ülke geneline hem de dünyaya ‘Bir paket Gümüşhane’ sloganıyla satışını gerçekleştiren www.gumushaneden.com sitesinde en çok ‘lezzet bombardımanı’ ürünü tercih ediliyor.

Firma yetkilisi Mustafa Akbulut, Gümüşhane’nin kıymetli sağlıklı atıştırmalığı pestil ve kömenin şehre ziyarete gelen turist ve gurbetçilerin ilgisini çekmesinin yanında insanların vazgeçilmez hediyelik lezzeti olduğunu söyledi.


gumushanegentr yazın %5 indirim kazanın

‘Bir paket Gümüşhane’ sloganıyla yola çıkan www.gumushaneden.com sitesinde Gümüşhane’de doğal olarak üretilen pestillerin artık yolcuların bağajlarında yük olmasına gerek olmadığını kaydeden Akbulut, “Her yıl özellikle yaz aylarında hediyelerini yanlarında taşımak istemeyenler için kapılarına kadar ulaştırıyor.Pestil köme yanında web sitesinde bir çok yöresel ürünüde barındırıyor. Bu bağlamda kıymetli www.gumushane.gen.tr okuyucularına özel temmuz sonuna kadar yüzde 5’lik hediye kuponumuzu yürürlüğe koyduk. Ödeme ekranında kupon kodu alanına gumushanegentr yazmaları yeterli indirim sepetlerine otomatik tanımlanacaktır” dedi.

“Düsturumuz %100 müşteri memnuniyeti”

Düsturlarının yüzde 100 müşteri memnuniyeti olduğunu belirten Akbulut, müşterilerin gelen talepleri ve gıda mühendislerinin yenilikçi araştırmaları sonucunda toplamda 19 çeşit olan pestil, pestil tatlısı ve köme grubundaki ürünleri web sitelerinde vatandaşların beğenisine sunduklarını, en çok tercih edilen pestil paketinin de “lezzet bombardımanı” olduğunu söyledi.

Yeni müşterilerin “efsane karışık” gibi içinde bütün lezzetlerin olduğu paketi tercih ettiğini, birçoğunun da daha geleneksel karışık paket olan “lezzet bombardımanı”nı tercih ettiğini dile getiren Akbulut, “Müşterilerimizin en çok hoşuna giden uygulamamızın ise fiziksel mağazamızdan alır gibi istediği üründen 250 gr seçip kendi paketini oluşturabilmesi. Böylece herkes kendi karışık paketini oluşturabilme imkanı yakalıyor. Web sitemiz ve lezzetlerimiz şehrimizin lezzetlerini dünyaya taşımayı şiar edindi bu yolda emin adımlar ile ilerliyoruz her ne kadar güncel bütün teknolojileri barındırsakda en iyi müşteri memnuniyetini sunmak için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER