Erzurum’dan 2 kupayla döndüler

Erzurum'da 48 il ve 4 ülkeden gelen sporcuların katılımıyla düzenlenen 3. Uluslararası Geleneksel Macera Offroad Oyunlarında GÜMOFF pilotları 2 kupa kaldırdı.

Erzurum’dan 2 kupayla döndüler

Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Erzurum Macera Off-Road Doğa Sporları Kulübü tarafından düzenlenen yarışlar Yakutiye ilçesinde Palandöken dağının eteklerinde oluşturulan bin 700 metre uzunluğundaki parkurda gerçekleştirildi.

Engebeler, çukurlar, tepeler oluşturulan parkurda çamura saplanan araçlar iş makineleri yardımıyla çıkarılırken izleyenlere adrenalin dolu anlar yaşatan yarışmaya Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF) ekibi 4 araçla katıldı.

Yarışlar sonucunda Recep Şahin ve Co-Pilotu Habip Yılmaz S2 kategorisinde ikinci, Samet Şahin ve Co-Pilotu Ufuk Arslan ise S5 kategorisinde ikinci oldu.

Ekim ayı içerisinde Sivas ve Erzurum’da katıldıkları yarışlarda 4 kupa kaldırarak kupa koleksiyonunu 53’e yükselttiklerini kaydeden GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, kulüp olarak katıldıkları her yarışmada hem Gümüşhane’yi tanıtmaya hem de adını duyurmaya devam ettiklerini söyledi.

Gittikleri her yarışta zorlu şartlarda ekip ruhuyla kupaları kaldırdıklarını ifade eden Şahin, “Bu güzel organizasyonu hazırlayan ve katkı sunan herkese ve bizleri destekleyen ana sponsorumuz Niyazoğlu Karabey’e teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER