Eskimeye başlayan bayraklar yenileriyle değiştirildi

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’nın (GTSO) 2 yıl önce şehir merkezi, Torul ve Kürtün ilçelerinde gerçekleştirdiği bayrak projesi kapsamında işyerlerine dağıtılan bayraklardan eskiyenler Gümüşhane Valiliği işbirliğiyle yenileriyle değiştirildi.

Eskimeye başlayan bayraklar yenileriyle değiştirildi

Sosyal sorumluluk alanında yürüttüğü önemli çalışmalara devam eden GTSO, Gümüşhane şehir merkezindeki işyeri ve işletmeleri ziyaret ederek eskimeye başlayan bayrakların değişimini gerçekleştirdi.

Esnafları ziyaret ederek eskimeye başlayan bayrakların yenileriyle değiştirmesine eşlik eden Gümüşhane Vali Yardımcısı Gürkan Karaman, ziyaret esnasında bayrak kullanımı ve muhafazası konusunda da işyeri ve işletme sahiplerine hatırlatmalarda bulundu.

Atatürk caddesinde faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret ederek, yeni bayrakları işyeri sahiplerine kendi eliyle teslim eden Vali Yardımcısı Karaman, “Ticaret ve Sanayi odamızdaki arkadaşlarımızla birlikte şehrimizde faaliyet gösteren esnaf ve işyerlerini ziyaret ederek hem kendileri ile sohbet ettik hem de işyerlerinin dış cephelerinde asılan ve iklimsel nedenlerden dolayı eskimeye yüz tutmuş bayrakları değiştirmeleri için kendilerine yeni birer Türk Bayrağı hediye ettik. Ayrıca bu ziyaret esnasında bayrak temizliği ve muhafazasına özen gösteren esnafımıza da özellikle teşekkür ederek, bu konuda yeterince dikkatli olamayan işyerlerine ise daha dikkatli ve özenli olmalarını konusunda uyarılarda bulunduk. Bayrağımızın kullanımına dikkat etmeli ve muhafazasına özen göstermeliyiz. Ben bu değerli projeyi şehrimizde hayata geçiren Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamıza ve bu projeye sahip çıkan tüm esnafımıza, işyerlerimize ve vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER