Fevzipaşa İlkokulunda Yunus Emre bebek için kermes düzenlendi

Fevzipaşa İlkokulu velileri Gümüşhane’de ölümcül kas hastalığı nedeniyle zor günler geçiren ve zamanı daralan 8 aylık Yunus Emre Kaçan bebek için düzenlenen “Yunus Emre bebeğe Nefes Ol” kampanyasına destek olmak için okul bahçesinde kermes düzenledi. 

Fevzipaşa İlkokulunda Yunus Emre bebek için kermes düzenlendi

SMA adıyla bilinen, omurilikte bulunan ön boynuz motor sinir hücrelerini etkileyerek hareket kabiliyetini kısıtlayan ölümcül kas hastalığına sahip Gümüşhaneli SMA Tip-1 hastası 8 aylık Yunus Emre Kaçan bebek için zaman hızla daralıyor. 

Valilik izinli kampanyanın başlatıldığı 83 günde 9 milyon 628 bin lira toplanarak yüzde 29 seviyesine ulaşılan ve umutların arttığı Yunus Emre bebeğe bir destek de Fevzipaşa İlkokulu velilerinden geldi. 

Okulun bahçesinde kermes düzenleyen veliler, hazırladıkları yiyecekleri satışa sunarken öte yandan da küçük oyuncaklar ve el emeği hazırladıkları hediyelik eşyaları minik öğrencilerin beğenisine sundular.

Bugün saat 09.30 itibariyle başlayan ve tüm gün devam eden kermesten elde edilen 17 bin 500 TL gelir “Yunus Emre bebeğe Nefes Ol” kampanyasına bağışlanacak.

Haber: Zeynep KAYA
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER