FİNAL’den %100’e varan burs imkanı

Gümüşhane’de faaliyet gösteren ve 2022-2023 eğitim öğretim döneminde yeni binasına taşınan Gümüşhane Final Okulları’nın şubat ayında gerçekleştirdiği geleneksel bursluluk sınavı, ülkemizde yaşanan deprem felaketinden dolayı 11-12 Mart’ta tamamlandı.

FİNAL’den %100’e varan burs imkanı

4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerin katıldığı, velilerin de yoğun ilgi gösterdiği sınava 12 oturumda 1000’e yakın aday katıldı. Bu hafta açıklanacak olan sonuçlar doğrultusunda sınavda başarı gösteren öğrencilere 2023-2024 eğitim öğretim döneminde yüzde 100’e varan burs ve indirim hakkı sunulacak.

Kurucu Ziya Kaymak, YKS ve LGS’de elde edilen başarıların yanında hem sosyal hem kültürel faaliyetleriyle her zaman bir adım önde olmaya gayret ettiklerini ve bu başarıyı çalışma arkadaşlarına borçlu olduğunu ifade etti.

Anasınıfından liseye kadar tüm kademelerde faaliyet gösteren Gümüşhane Final Okulları’nın her geçen gün büyümeye ve kendisini geliştirmeye devam ettiğini kaydeden Kaymak, “Öğrencilerimize daha faydalı nasıl olabilirizi dert edinerek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Amacımız şehrimize, geleceğimiz olan çocuklarımıza faydalı olabilmek. 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için avantajlı kayıt dönemimizi sınav sonuçlarımızı açıkladıktan sonra başlatacağız. İnşallah şehrimiz için hayırlı olur” diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 1 yıl Önce

Hayırlı olsun, başarılar dileriz.

Gumushaneli
Gumushaneli - 1 yıl Önce

Okulunuz ve kadronun harika. Başarılarınız daim olsun...

SIRADAKİ HABER