'Gecemizi gündüzümüze katacağız'

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, şehrin bugüne kalmaması gereken problemlerinin hepsine 4 yıl içerisinde çözüm getireceklerini belirterek, “Gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi.

'Gecemizi gündüzümüze katacağız'
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, şehrin bugüne kalmaması gereken problemlerinin hepsine 4 yıl içerisinde çözüm getireceklerini belirterek, “Gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi.

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti üyesi bir grup gazeteci yeni seçilen Belediye Başkanı Ercan Çimen’i makamında ziyaret etti.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru ve Cemiyet Başkanı Yusuf Sadık ile kentte görev yapan bir grup gazeteciyi kabul eden Başkan Çimen, burada yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN ÇİMEN DOSYALARLA ANKARA YOLCUSU

Seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür eden Çimen, önümüzdeki hafta hazırladıkları dosyalarla birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili Bakanlıkları ziyaret edeceklerini belirtti.

“BELEDİYE’Yİ DE EKİP RUHUYLA YÖNETECEĞİZ”

Gerek personel, gerek işleyiş konusunda Belediye’de bir analiz yaptıklarını dile getiren Başkan Çimen, şehri hep birlikte ayağa kaldırmak için ve şehrin tüm dinamiklerini yönetime dahil etmek için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek, ekip ruhuna inanan ve bugüne kadar o mahalde hareket eden birisi olarak Belediye’yi bu şekilde yönetmeyi planladığını söyledi.

“GÜMÜŞHANE’Yİ HEP BİRLİKTE AYAĞA KALDIRACAĞIZ, BUNUN İÇİN HERKESİN İÇİNDE OLDUĞU MARKA KENT PLATFORMU KURACAĞIZ”

Gümüşhane’yi hep birlikte ayağa kaldıracaklarını dile getiren Başkan Çimen, “Herkes kendini bir Belediye Başkanı olarak görsün, vatandaşlık görevi olarak da herkes üstüne düşen görevi yapsın. Hep ekip ruhuyla bugüne kadar esnaftım, işadamıydım. Ekip ruhuna inan bir insandım. İnşallah bu süreçten sonra da bunu devam ettireceğim. Ekip sadece yanımızdaki ekip değil, sivil toplum kuruluşları, öğrenci meclisleri, oluşturacağımız marka kent platformuyla bunlara bağlı akil heyetimiz, 13 mahallemize bağlı birimleri oluşturacağız. Bu birimlerle bu 5 yıllık çalışma sürecimizde iç içe olacağız. Bu şehirde yapacağımız hizmetleri marka kent platformu ile birlikte hareket edeceğiz. Bizim çalışma şeklimiz biraz farklı olacak.” dedi.

“KISA ZAMANDA ÇOK İŞLER BAŞARACAĞIZ”

Hep birlikte hareket ederek kısa zamanda çok işler başaracaklarının altını çizen Başkan Çimen, “Yıl 2014, şehrin kanalizasyonlarının yüzde 40 hala Harşit Çayına akıyor. Şuanda ki sistemde her an şehrin kanalizasyonu tıkanıyor, her an su sıkıntısıyla, çevre sorunlarıyla karşı karşıya kalabiliriz. Bunları tek başına değil de milletten ve en önemli itici gücü olan basından alacağız. Yüzde 100 eleştiriye açık olacağım. Ne şekilde olursa olsun, bizim aynamız sizler olmanız lazım. Bu şehri hep beraber yöneteceğiz. Ben demiyorum biz diyorum. Halkımızla, basınımızla birlikte bu şehre hizmet etmek istiyorum.” diye konuştu.

“GÖREV SÜREM 5 YIL AMA 4 YIL İÇERİSİNDE BU ŞEHRİN BUGÜNE KALMAMASI GEREKEN PROBLEMLERİNİN HEPSİNE ÇÖZÜM GETİRECEĞİZ”

Belediye Başkan adaylığı öncesinde gerçekleştirdiği İl Başkanlığı görevinin kendisi için büyük bir tecrübe olduğunu ifade eden Çimen, “Kimden ne isteyeceğimizi, ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Önümüzdeki hafta elimizde raporlarımızla birlikte önce Başbakanımıza, ardından Bakanlarımıza gideceğiz. Hemen işe koyulacağız. Görev sürem 5 yıl ama 4 yıl içerisinde bu şehrin bugüne kalmaması gereken problemlerinin hepsine çözüm getireceğiz. Gecemizi, gündüzümüze katacağız. Bunu herkes iyi bilsin. Bu süreçte bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER