GGA'dan Gündoğdu'ya Ziyaret

Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) uhdesinde Ankara’da faaliyetlerine başlayan Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) Yürütme Kurulu Üyeleri Memursen'i ziyaret etti.

GGA'dan Gündoğdu'ya Ziyaret
Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) uhdesinde Ankara’da faaliyetlerine başlayan Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) Yürütme Kurulu Üyeleri Memursen'i ziyaret etti.

Memursen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun makamında yapılan ziyarete GÜBDER Başkanı Erol Tekçe, GGA Yürütme Kurulu Üyeleri Yrd. Doç.Dr.Turan Şişman, GSB Bakan Danışmanı Metin Ayvazoğlu, KOSGEB Müşaviri Hüseyin Tüysüz, TPE Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Kemal Nalçacı,Sosyal Bilimler Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Adnan Yılmaz,TSE Org. Müdürü Mukaddem Kılıç, PTT- Ekrem Yıldız ve Enerji Bir- Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul katıldı.

Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) hakkında görüş alış verişine bulunulan ziyarette konuşan GÜBDER Başkanı Erol Tekçe, Ankara’da okuyan özelde Gümüşhaneli öğrenci, genelde tüm gençlerin hayatının ileriki kademelerinde başarılı olabilmeleri için destekleyici ve farkındalık oluşturucu bir ek eğitim desteği vermeyi amaçladıklarını söyledi. Başkan Tekçe, bu vesile ile de daha başarılı birer bürokrat veya işadamı olmalarında katkı sunmak arzusunda olduklarını belirtti.

Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ise, bu akademinin kurulmasından memnuniyet duyduğunu, çok önemli bir boşluğu dolduracağını düşündüğünü ve ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Gençlerin bu eğitimlere katılmalarını da tavsiye eden Başkan Gündoğdu, eğitim başlıklarının birinde de gençlerle beraber olmak için kendisinin de gönüllü olduğunu belirtti.

Ziyaret projenin uygulayıcısı GÜBDER ve GGA Üyeleri Memursen Genel Başkanı  Ahmet Gündoğdu'ya katkı ve desteklerinden dolayı, Başkan Gündoğdu'da GÜBDER'i ve GGA Üyelerini böylesi hayırlı bir faaliyete başlamalarından dolayı tebrik ve teşekkür etmeleri ile  sona erdi.

Öte yandan GGA eğitimlerine geçen haftadan bugüne kadar 100’den fazla Gümüşhaneli Üniversite Öğrencisinin başvurduğunu, başvuruların son günü olan 26 Eylül'e kadarda 200-250  kişiyi bulması bekleniyor. Şehir dışından bazı öğrencilerinde müracaat ettiği belirtilen Akademinin şimdilik Ankara mahreçli olduğu ve ilerleyen dönemlerde diğer illerde de benzer çalışmaların yapılmasının hedeflendiği, hafta sonları yapılacak olan eğitimlerin yakın şehirlerden gelebilecek öğrencilere de açık olduğu ve Ekim ayında başlayacağı, programın detayı müracaatlar bittikten sonra talep sayısına göre şekillenerek gubder.org.tr web sitesinden ilan edileceği öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER