‘Gruplara kalmanın gururunu yaşıyoruz’

Spor Toto 2.lig Kırmızı Grupta namağlup olarak liderliğini sürdüren Gümüşhanespor’un Ziraat Türkiye Kupasında da gruplara kalması camiayı sevince boğdu.

‘Gruplara kalmanın gururunu yaşıyoruz’
Spor Toto 2.lig Kırmızı Grupta namağlup olarak liderliğini sürdüren Gümüşhanespor’un Ziraat Türkiye Kupasında da gruplara kalması camiayı sevince boğdu.

Bugün Yeni Şehir Stadyumunda oynanan ve 2-1 galibiyetle sonuçlanan Konya Anadolu Selçukspor müsabakasının ardından, Süper Ligden takımların da katılacağı gruplara kalırken, Asbaşkan Mutlu Gürler kupa maçını kazanmış olmanın keyfini yaşadıklarını söyledi.

“DİSİPLİNİ KORUMANIN MÜKAFATINI ALDIK”

Denk güçlerin mücadelesi olarak başlayan müsabakanın ilk yarısında oynadığı oyunla ve taktik anlayışıyla ağırlığını hissettiren ekibin Gümüşhanespor olduğunu belirten Gürler, “Hep dengeli ve kontrolü elden bırakmayan ekibimiz rakibin beraberlik golünü bulmasına rağmen disiplinini kaybetmedi. Bunun mükafatını da kısa zaman aralığı ile galibiyet golünü bularak almış oldu. Bir yandan kupa maçlarını ve gruplarda bizi bekleyen muhtemel zor maçları düşünürken bir yandan da bu hafta sonu oynayacak olduğumuz Kırklarelispor maçını düşünmek durumunda idik. Teknik heyetimiz buna uygun bir tercihle kadro çeşitliliğinin imkanlarını kullanmayı tercih etti. Lig maçlarında yükü omzunda taşıyan bazı oyuncularımız hafta sonu oynayacağımız maç için dinlendirilirken aramıza yeni katılan oyuncularımız forma şansı bulmuş oldu” dedi.

“HEM LİGDE HEM KUPADA İDDİAMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

Tur atlayan ve gruplara kalan ekip olarak gün geçtikçe zorluk derecesi artan sorumluluklar ile karşı karşıya kaldıklarının farkında olduklarını belirten Gürler, “Sezon başında ifade ettiğimiz üzere takımımız hedefe oynamak üzere lige girmişti kupa maçları bizi bu hedeften uzaklaştırmadığı sürece iki taraflı bir iddiayı sürdürmek istiyoruz. Ama lig bizim için elbette öncelikli hedeftir ve bunu asla ihmal edemeyiz” ifadelerini kullandı.

VALİ MEMİŞ SOYUNMA ODASINDA SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Gruplara kalmanın ötesinde kendilerini mutlu eden bazı gelişmeleri paylaşan Gürler, “Kulüp başkanımız ve bizlerle birlikte soyunma odasına girerek sporcularımızı kutlayan Sayın Valimiz Oktay Memiş beyin takdirle dile getirdiği bir konuya dikkatlerinizi çekmek istiyorum. Sporculara hitaben yaptığı konuşmada sahadaki duruşları teknik yetenekleri yani sıra oyun anlayışları centilmenlikleri ve spor ahlaki bakımından özellikle tebrik etmek istediğini ifade eden Valimizin, şehrimizin kültürel duruşuna ve saygınlığına yakışan tutumları dolayısıyla sporcu ve teknik heyetimize hitaben yaptığı taltif edici ifadeler bizleri de yönetim kademesi olarak ziyadesiyle memnun etmiştir. Bir şehrin aynı davaya inanıyor olmasının güzel örneklerinden birini bu sezon sonuna kadar hem yaşamak hem de bizleri izleyenlere hissettirmek azmindeyiz. Dilerim bu kenetlenme ve dayanışma duygusunu tüm şehre yaymaya muvaffak oluruz. O zaman beklenen ve özlenen hedefe ulaşmak daha kolay olacak. Sonucun şehrimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2016, 16:37

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER