GTSO’dan 500 aileye gıda yardımı

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) sosyal sorumluluk kapsamında ve Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Merkez, Torul ve Kürtün ilçelerindeki 500 ihtiyaçlı aileye gıda malzemesi yardımında bulundu.

GTSO’dan 500 aileye gıda yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) destekleri ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla hazırlanan ramazan yardımları, gıda paketi ve alışveriş çeki olarak ihtiyaçlı ailelere dağıtıldı. 

Yapılan yardımlar hakkında açıklama yapan GTSO Başkanı İsmail Akçay, TOBB’un destekleri ve üyelerin katkılarıyla bu yıl 500 ihtiyaçlı aileye ramazan ayında gıda yardımı ulaştırdıklarını söyledi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak yürütmüş oldukları sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında kırtasiye, burs, kıyafet içeren eğitim, gıda gibi farklı alanlarda da çeşitli yardımlar yaptıklarını belirten Başkan Akçay, “Odamızın imkanları ve Birliğimizin destekleri ile elimizden geldiğince her yıl çeşitli alanlarda sosyal sorumluluk çalışmaları yürütüyoruz. Geçtiğimiz yıl ülkemizde yaşanan ve hepimizi derin acılar içerisinde bırakan 6 Şubat depremi dolayısıyla, tüm yardımlarımızı depremden etkilenen halkımızın yaralarını sarmak adına deprem bölgemize göndermiştik. Çok şükür devletimizin gücü ve halkımızın güçlü desteği ile bu bölgemizdeki vatandaşlarımızın yaralarını çok hızlı bir şekilde millet olarak sarmaya gayret ettik. Bu yılda eskiden olduğu gibi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin destekleri ile oluşturduğumuz bütçemize, değerli üyelerimizin katkısını da ekleyerek, odamıza kayıtlı yerel esnaflarımızdan olmak üzere hazırladığımız 500 gıda alışveriş çekini Yönetim kurulumuzun koordinasyonunda Meclis ve Meslek Komitesi üyelerimiz ile Genel Sekreterliğimiz aracılığıyla ihtiyaçlı ailelerimize ulaştırmış olmanın manevi huzurunu yaşıyoruz” dedi.

Bu yardımları ulaştırırken İslam dininin de emrettiği gibi “Bir elin verdiğini diğer el görmesin” düsturuyla hareket etmeye özen gösterdiklerini dile getiren Akçay, “Yapılan bu yardımlar için gerekli bütçenin hazırlanmasında bizlere her zaman destek veren TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine, yardımlarımızın daha çok insana ulaşması için desteklerini esirgemeyen ve ellerini taşın altına koyarak destek veren hayırsever esnaflarımıza bir kez daha tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail HAYAL
İsmail HAYAL - 1 ay Önce

Gece gündüz tek sevdası olan Gümüşhane aşığı İsmail Akçay, komşusu aç iken tok yatan bizden değildir hadisi gereğince hemen her alanda koşuyor. Hak razı olsun inşAllah....

SIRADAKİ HABER