GÜMOFF’tan 2 kupa daha

Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF), Amasya’da düzenlenen Şehzadeler 1.Off-Road Festivalinde 2 kupa daha kazandı.

GÜMOFF’tan 2 kupa daha

Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF), Amasya’da düzenlenen Şehzadeler 1.Off-Road Festivalinde 2 kupa daha kazandı.

Geçtiğimiz ay sezona Ordu'daki zorlu yarışlarda 2 kupa birden kaldırarak muhteşem bir başlangıç yapan ve devamında Samsun’dan 3 kupayla dönen GÜMOFF ekibi bu başarılı geleneğini Amasya’da da sürdürdü.

Suluova ilçesi Yedikır mevkisinde düzenlenen Şehzadeler 1.Off-Road Festivaline 57 ilden 100 araç katıldı. Motor gücüne göre farklı kategorilerde düzenlenen yarışlarda sporcular çamurlu ve engebeli parkuru en hızlı ve hatasız şekilde tamamlamak için kıyasıya mücadele etti.

GÜMOFF ekibi 2 araçla gittiği Amasya’da S1 klasmanında Samet Şahin ve copilotu Fatih Yavuz’la birincilik kupasını kaldırırken, S2 klasmanında Recep Şahin ve copilotu Sami Atalay’la ikinci oldu.

Amasya’dan aldıkları 2 kupayla koleksiyonlarını 70 kupaya yükselttiklerini kaydeden GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, gittikleri her yarışta kupa kazanarak Gümüşhane’yi gururlandırmaya devam ettiklerini söyledi.

GÜMOFF’u 2010 yılında kurduklarını ve 2019 yılında başladıkları yarışlarda Gümüşhane’yi başarıyla temsil ettiklerini kaydeden Şahin, “Bu etkinlikteki kaldırdığımız kupalarla birlikte yarışmaya başladığımız 2019 yılından bugüne katıldığımız tüm yarışlarda elde ettiğimiz kupa sayısını 67’ye yükselttik. Bu yıl sezonu Ordu’da açmıştık. Samsun’un ardından Amasya’da da ekip ruhuyla mücadele ederek kupaları kazanmaya devam ediyoruz” dedi.

Şahin, kendilerini destekleyen Eskicioğlu Dental Klinik'e, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Sarı’ya ve Yunus Mustafa Demirhan'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER