Gümüşhane 9 günde 3 güzel insanı kaybetti

Gümüşhane eğitim ve tarım camiasında sevilen üç ismini art arda toprağa verdi.

Gümüşhane 9 günde 3 güzel insanı kaybetti

Gümüşhane eğitim ve tarım camiasında sevilen üç ismini art arda toprağa verdi.

İlk olarak 1 Mayıs günü Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde (Endüstri Meslek Lisesi) görev yapan, okulun her tuğlasında emeği, her köşesinde izi bulunan 59 yaşındaki Bahri Ertürk vefat etti. Ertürk, Torul ilçesine bağlı Tufaniye mahallesinde bulunan aile kabristanında toprağa verildi.

Ardından takvimler 7 Mayıs'ı gösterdiğinde uzun yıllar Gümüşhane tarımına emek vermiş İbrahim Yaşar bir süredir tedavi gördüğü hastalıktan kurtulamayarak vefat etti. Gülen yüzüyle her kesimin sevip saydığı Yaşar, TOÇBİRSEN İl Başkanı ve Arıcılar Birliği yönetim kurulu üyesi olarak olarak görev yapmıştı. Yaşar, merkeze bağlı ArzularKabaköy beldesinde toprağa verildi.

Son olarak Gümüşhane Üniversitesi kurulmadan önce KTÜ'ye bağlı olan Gümüşhane Mühendislik Fakültesi Sekreterliği görevini uzun yıllar yürüten 63 yaşındaki Nurettin Çiçek dün gece sahurda geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Uzun yıllardır Gümüşhane'de eğitim camiasına hizmet veren ve beyefendi kişiliğiyle tanınan Çiçek, 10 Mayıs Pazar günü Köse ilçesinde toprağa verilecek.
 

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2020, 23:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yorumcu
Yorumcu - 4 yıl Önce

3 değerli güzel insan... Allah mekanlarını cennet eylesin.

Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Makamları cennet olsun. Amin

Yorumcu
Yorumcu - 4 yıl Önce

O beyefendi kişiliğiyle bizlere hep kibar, hep mutedil, hep merhametliydi... Cenap ı Allah da ona inşAllah rahmetiyle, merhametiyle muamele eder. Rabbim Nurettin Hocamın mekanını cennet eylesin. Ve diğer rahmeti Rahman'a kavuşan güzel insanların.

SIRADAKİ HABER