Gümüşhane Final’den 2.Gençlik Korosu

Gümüşhane Final Okulları'nın öğrencileri tarafından hazırlanan 2. Geleneksel yılsonu Gençlik Korosu ve Resim Sergisi büyük beğeni topladı.

Gümüşhane Final’den 2.Gençlik Korosu

Gümüşhane Kültür Merkezinde gerçekleştirilen program fuaye alanındaki resim sergisinin gezilmesiyle başladı. 

Serginin ardından salon programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

Açılışta günün anlam ve önemiyle ilgili konuşan Gümüşhane Final Okulları Kurucularından Muhammet Kaya, 44 yıllık final geleneğinin 18 yıldır Gümüşhane’de bayrağını dalgalandırmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “2019 yılında başladığımız ortaokul ve Anadolu lisesi kademelerindeki faaliyetlerimize 2022-2023 eğitim öğretim yılında ilkokul ve anaokulunu da ekleyerek yeni okul binamızda şehrimize hizmet sunuyoruz. Yeni okul binamızın tahsisinde desteklerini bizden esirgemeyen, eğitime her zaman önem veren sayın belediye başkanımız Ercan Çimen’e ve açılış sürecinde emek veren il milli eğitim müdürlüğümüze bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum. Okulumuzda yapılan çalışmalarımızla ilgili bir sinevizyon gösterimi olacağından ben sizlerin bu güzel gecede daha fazla vaktini almadan keyifli dakikalar geçirmenizi diliyor programda emeği geçen tüm ekibe ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaya’nın konuşmasının ardından Hayrettin Özdemir şefliğinde klavyede Gürkan Gürses, gitarda Bahtiyar Çakmak, kemanda Batuhan Türkyılmaz, yan flütte Mustafa Yunus Değirmencioğlu’nun yer aldığı gençlik korosu ve solo performanslar sahnelendi. Birbirinden güzel şarkı ve türkülerin seslendirildiği konser davetlilerden tam not aldı.

Sinevizyon gösterisi ve orkestraya ve görsel sanatlar öğretmenlerine plaket takdimiyle program son buldu.

Programa Vali Kamuran Taşbilek’in eşi Sibel Taşbilek, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, müdür yardımcısı Mesut Olgun, şube müdürleri, okul müdürlerimiz, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2023, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER