Gümüşhane İl Özel İdaresi Dur Durak Bilmiyor

Arefe Günü Köy Yolu Asfaltlandı

Gümüşhane İl Özel İdaresi Dur Durak Bilmiyor
Gümüşhane İl Özel İdaresine bağlı ekipler, vatandaşların bayramda köylerine daha rahat ulaşmaları için arefe günü asfalt çalışması yaptı.

Birçok vatandaşın tatile çıktığı bir günde fedakarlık göstererek merkeze bağlı Yitirmez köyünde asfalt çalışması yapan 18 kişilik ekip, 3 kilometreden fazla olan 1.kat sathi kaplama asfalt çalışması yaparak vatandaşların bayram gününde köyüne daha rahat ulaşmasını sağladı.

Beraberinde Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erhan Bölükbaş’la birlikte ekipleri ziyaret eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, ramazan ayı boyunca aralıksız çalışan asfalt ekibinin bayramını bir gün önceden kutladı. Köy muhtarı Selahattin Yılmaz’ın  da eşlik ettiği ziyarette sıcağın altında hem dini vecibeleri yerine getirip hem de vatandaşın işini gören personeline teşekkür eden Akdoğan, başarının ekip çalışmasında olduğu anlayışına hakim bir yönetimle birlikte arefe gününü çoluk çocuğu ile geçirmek yerine vatandaşların yollarını asfaltlayan ekibi yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Asfalt çalışması yapılan yolda ilk olarak altyapı çalışması yaptıklarını, bu bağlamda taban taşlarının kırıldığını, yolun kanallarının açılarak genişletildiğini ifade eden Akdoğan, yapılan çalışma ile vatandaşların rahata kavuştuğunu dile getirdi.

Köy muhtarı Selahattin Yılmaz ise yapılan çalışmadan ötürü tüm Özel İdare personeline teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2012, 23:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER