Gümüşhane İtfaiyesi’nden videolu 12 Mart kutlaması

Gümüşhane İtfaiyesi, İstiklal Marşı’nın kabulünün 101’inci yıldönümü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u anma gününü yayınladıkları video ile kutladı. 

Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yönetici ve görevlileri İstiklal Marşı’nın kabulünün 101’inci yıldönümü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u anma gününde İstiklal Marşı’nın 10 kıtasının okunduğu bir video yayınladı. 

Kurumun sosyal medya hesaplarından “Milletimizin ortak sesi, ortak duygusu, yol haritası olan İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 101. yıl dönümünü idrak ediyoruz. Bu vesile ile Gümüşhane İtfaiyesi Personelleri olarak İstiklal marşımızın 10 kıtasını seslendirdik” mesajıyla paylaşılan videoda Gümüşhane İtfaiyesi personeli İstiklal Marşı’nın her bir kıtasını ayrı ayrı okudu. 

Videonun son kısmında 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 101’inci yıldönümü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u anma gününü kutlayan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise “İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un da dediği gibi, ‘Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.’ İstiklal Marşı’mızın kabulünün 101’inci yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Video çok sayıda paylaşım ve beğeni aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER