Gümüşhane Meslek Yüksek Okulu 11.dönem mezunlarını verdi

Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Meslek Yüksekokulu 11.dönem mezunlarına düzenlenen törenle diplomalarını verdi. Etkinlikte 331 kişi daha diploma aldı.

Gümüşhane Meslek Yüksek Okulu 11.dönem mezunlarını verdi

Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Meslek Yüksekokulu 11.dönem mezunlarına düzenlenen törenle diplomalarını verdi. Etkinlikte 331 kişi daha diploma aldı.

Üniversitenin Kongre Merkezinde düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gümüşhane ve Gümüşhane Üniversitesi tanıtım videolarının izlettirildiği programda meslek yüksekokulunu birincilikle bitiren İnşaat Teknolojisi bölümü öğrencisi Haydar Tekin konuştu.

Tekin’in konuşmasının ardından söz alan Gümüşhane MYO Müdürü ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Günay Çakır, “Bitiş değil yeni bir başlangıcın arefesindeyiz. Öğrencilerimizi mezun ettik ve bundan sonra da mezun etmeye devam edeceğiz. Üniversitemizin kuruluşundan beri 11.mezuniyetimiz ama Gümüşhane Meslek Yüksekokulunun kuruluşu 1982 yılı olduğu için 37.mezunlarımızı veriyoruz. 12 binden fazla mezun verdik. Türkiye’nin değişik kurum ve kuruluşlarında mezunlarımızdan birçok çalışan var. Gümüşhane MYO’nun istatistiklerine baktığımızda yüzde 88 mezun-başarı istatistiği var. Bu da bizim gururumuz” dedi.

Öğrencilere gerekli eğitimleri verdiklerini kaydeden Çakır, “Bu vatana, bu millete hayırlı olmaları için biz onları eğittik, eğdik, büktük, bazen kızdık, bazen sevdik ama bundan sonraki hayatlarında onları bu vatana, bu millete hizmetkar olarak sizlere sunuyoruz. Hayat boyu öğrenmeyi kendine felsefe edinen ve yaşadığı sürece öğrendiğini öğreten bir felsefeyi öğrencilerimize aşılıyoruz” diye konuştu.

Çakır’ın konuşmasının ardından törende okulu birincilikle bitiren İnşaat Teknolojisinden Haydar Tekin, ikincilikle bitiren Bilgisayar Programcılığından Muhammed İnan ve üçüncülükle bitiren İnşaat Teknolojisinden Barış Demir ile bölüm birincilerine ödülleri verildi. 

Başarı belgelerinin verilmesinin ardından aynı okuldan Grafik Tasarımı öğrencisi Ramazan Aksu ve Ormancılık bölümü öğrencisi Uğur Gökkurt tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Tören öğrencilerin yemin etmesinin ardından hep birlikte kep atmasıyla son buldu. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER