Gümüşhane MYO’da mezuniyet coşkusu

Gümüşhane Üniversitesi’nin en köklü kuruluşu Gümüşhane Meslek Yüksek Okulu’nda 2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla mezuniyet töreni düzenlendi.

Gümüşhane MYO’da mezuniyet coşkusu

Törene Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Günay Çakır, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Alemdağ, öğretim elemanları ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan okul müdürü Doç.Dr. Alemdağ, Gümüşhane Üniversitesi’nin ilk kurulan birimi olan Gümüşhane Meslek Yüksekokulunun 1976 yılında eğitim ve öğretim faaliyetine başladığını ve günümüzde 13 program ve bin 757 aktif öğrencisi, 22 öğretim üyesi, 31 öğretim görevlisi ve 8 idari personeli ile eğitim-öğretimine devam ettiğini söyledi.

Meslek Yüksekokulunun idari ve akademik yapısını her geçen yıl daha da büyüterek gelişimini sürdürdüğünü kaydeden Alemdağ, “Pandemiden dolayı maalesef öğrencilerimizden uzun bir süre uzak kaldık. Çok şükür hastalığın yavaş seyrinden sonra yüz yüze eğitime başladık. Öğrencilerimize ağırlıklı olarak uygulamalı eğitim verilmekte ve bu eğitimler sürekli güncellenmektedir. Yorucu ve verimli bir yılın ardından siz değerli öğrencilerimizi hayata hazır bir şekilde mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz güçlü akademik kadromuz ile sizleri bilgiyle Üniversitemizin misyonu ve vizyonu çerçevesinde güçlü bir donanımla mezun ediyoruz ve inanıyoruz ki sizlerin de Gümüşhane Üniversitemize bundan sonra katacağınız çok şey olacak. Bundan sonraki hayatınızda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından mezun öğrenciler adına dönem birincisi Zeynep Karadağ’ın konuşması ve mezuniyet kütüğüne plaka çakmasından sonra bölümlerini dereceyle bitiren öğrencilere protokol üyeleri tarafından başarı belgeleri takdim edildi. 

Düzenlenen program, mezun öğrenciler adına diploma yemini, kep atma töreni ve müzikal eğlencelerle sona erdi.
 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2022, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER