Gümüşhane OSB'ye Yeni Zigana Tüneli etkisi

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, yeni Zigana Tüneliyle lojistik açıdan avantaja kavuşan Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için uygun parsellerin hazır olduğunu ve bazı yatırımcılarla görüşmelerin olumlu sonuçlandığını söyledi.

Gümüşhane OSB'ye Yeni Zigana Tüneli etkisi

Yaptığı açıklamada yeni Zigana tünelinin açılması ile lojistik açıdan büyük bir avantaja kavuşan Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesinde doğalgaz ve diğer altyapıları tamamlanmış kullanıma hazır 37 boş parselin yeni yatırımcısını beklediğini kaydeden Akçay, Gümüşhane’ye yeni sanayi tesisleri kazandırmak için yatırımcılarla görüşmelerinin devam ettiğini ve bu görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirtti.

Organize Sanayi Bölgesindeki yatırım fırsatlarını anlatmaya ve yatırımcılar ile görüşmeler yapmaya devam ettiklerini aktaran Akçay, “Geçtiğimiz günlerde şehrimizde yatırım yapmak düşüncesinde olan yeni bir yatırımcımızla görüşerek kendilerine Gümüşhane Organize Sanayi Bölgemizdeki yatırım imkanlarını anlattık. Talep ettikleri yatırım alanı için saha çalışmaları yürüttük. Bu görüşmeler ve çalışmalar sonucunda da olumlu bir netice elde ettik.  İnşallah yeni yatırımcılarımız en yakın zamanda arsa tahsis işlemlerini tamamlayıp, sanayi tesislerinin inşaatına başlayacaklar” dedi.

Yeni Zigana Tünelinin açılması ile Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesinin ve Gümüşhane’nin yatırımcılar için artık daha avantajlı bir konuma geldiğini aktaran Başkan Akçay, “Zigana tünelimizin açılması ile lojistik açıdan büyük bir avantaja kavuşan Gümüşhane Organize Sanayi Bölgemizde doğalgaz ve diğer altyapıları tamamlanmış, kullanıma hazır 37 boş parselimiz yeni yatırımcısını bekliyor. Organize Sanayi Bölgemizde açılan her işletme şehrimiz için yeni bir istihdam kapısı ve yeni bir ekonomik katma değer demektir. Bunun için bizlerde bıkmadan, yorulmadan şehrimizdeki ve Organize Sanayi Bölgemizdeki yatırım imkanlarını anlatmaya devam edeceğimizi belirterek, siz değerli basın yayın organlarımız aracılığı ile bir kez daha yatırımcılarımızı şehrimize yatırım yapmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER