Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları Protokolü İftarda Buluşturdu

Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen iftar programı Gümüşhane protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları Protokolü İftarda Buluşturdu
Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen iftar programı Gümüşhane protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Özel Bahar Kolejinde düzenlenen iftar programına Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, Vali Yardımcısı Armağan Önal, Kelkit Kaymakamı Niyazi Erten, Şiran Kaymakamı Edip Çakıcı, Torul Kaymakamı Şafak Gürçam, Köse Kaymakamı Ali Gökay, Kürtün Kaymakamı Abdülselam Öztürk, CHP İl Başkanı Ali Sait Özdamar, kurum müdürleri, işadamları, STK temsilcileri, gazeteciler, şehit ve gazi aileleri, Afganlı Depremzede Aileler, eğitimciler ve eğitim gönüllüleri katıldı.   

“Eğitimde Resmi ve Özel Kurumların Katkıları Her Türlü Takdirin Üzerindedir”

İftar programında konuşan Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda “Burada tabiri caizse bir aile birlikteliği var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ülke olarak kalkınmamızın temel dinamiği eğitim. Yani bayındırlık sağlık hizmeti yapıyoruz ama en önemlisi insan yetiştirme ve eğitimdir. Dolayısıyla eğitim vazgeçilmez bir hizmet alanımızdır. Ve bu hizmet alnında gerek resmi gerek özel kurumların katkıları her turlu takdirin üzerindedir.” Dedi.

“Öğrencilerimizin Barınma ve Maddi Manevi İhtiyaçlarını Karşıladıkları İçin Teşekkürler”

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. İhsan Günaydın  “ Ülkemizin çeşitli yerlerinden üniversitemize   öğrencilerimiz gelmekte Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları bu öğrencilerimizin   barınma  ve maddi manevi ihtiyaçlarını karşıladıkları için çok teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

“Birlikte Bereket, Ayrılıkta Azap Vardır”

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay  “ Geleneksel hale gelen bu kolejdeki iftar yemeklerinin, bu akşam sizlerle beraber olmanın gururunu ve keyfini yaşıyorum. Peygamberimizin bir sözünü hepimiz biliyoruz. “ birlikte bereket, ayrılıkta azap vardır.” Bizim daha çok bir araya gelmemiz, daha çok destek olmamız lazım. Saflarımızı sıklaştırmanın tam zamanı bu tur etkinlikler, bizlerin  dostluklarını, birlik ve beraberliğini  pekiştirecek,  bizleri kaynaştıracak etkinliklerdir.” dedi.

“Tek Temennimiz Terör Olaylarının Bitmesi”

CHP İl Başkanı Ali Sait Özdamar “ İftar yemekleri iletişimi coşkuyu birlikteliği pekiştiren bir olaydır. Ramazan ayında tek temennimiz   terör olaylarının bitmesi ve ülkemizin daha huzur ve barış içerisinde ilerlemesini temenni ediyorum. Hepinizi tek tek saygıyla selamlıyorum.” dedi.

İftar Programında konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Olgun, Avukat Ali Haydar Dereli ve Kuşakkaya Gazetesi İmtiyaz sahibi Turan Tuğlu ise iftar programından duydukları memnuniyeti ifade ederek bu birlikteliklerin artarak devam etmesini temenni ettiler.
Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2012, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER