Gümüşhane Yerel Yönetimler Birliği Toplandı

Gümüşhane Yerel Yönetimler Birliği Toplantısı Başkan Ercan Çimen başkanlığında gerçekleştirildi.

Gümüşhane Yerel Yönetimler Birliği Toplandı
Gümüşhane Yerel Yönetimler Birliği Toplantısı Başkan Ercan Çimen başkanlığında gerçekleştirildi.

Gümüşhane Belediye Başkanı ve Yerel Yönetimler Başkanı Ercan Çimen Başkanlığında Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan toplantıda, birliğin gündemindeki maddeler görüşüldü.

Toplantıda ilk olarak, birlik başkanı, meclis başkanı, birinci ve ikinci meclis başkan vekili, asil ve yedek katip üyelikleri, birlik encümeni ve Plan Bütçe Komisyonu üyeliği seçimi yapıldı.

Gizli oylama ile yapılan seçimlerde, birlik başkanlığı ve meclis başkanlığına Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen seçildi.

Birinci başkan vekilliğine Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, ikinci başkan vekilliğine de Kürtün Belediye Ahmet Kanat, asil katip üyeliklerine Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu ve Süleyman Tanış, yedek katip üyeliklerine ise Özkürtün Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya ve Ünlüpınar Belediye Başkanı Aziz Nas seçildi.

Birlik Encümen üyeliğine ise, Ünal Yılmaz, Yavuz Altıparmak, Ahmet Kanat, Nidai Köroğlu, Şerif Aygün ve Hasan Türkel seçildi. Plan Bütçe Komisyonu Üyeliğine ise, Hasan Türkel, Aynur Zorlu Kaya ve Ülviye Genç seçildi.

Toplantıda daha sonra, birlik toplantısında yer alan diğer maddelere geçildi. Toplantıda, 2015 yılı kesin hesabı, 2015 yılı faaliyet raporu, ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisi için yetki verilmesi, birlik tüzüğüne ilave madde eklenmesi, hibe için proje hazırlanması hakkındaki maddeler oy birliği ile kabul edildi. 
Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 22:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER