Ara
Gümüşhane
Parçalı bulutlu
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7133 %0.02
50,2607 %0.04
5.907,83 % -0,03
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Gümüşhane’de bayram öncesi trafik denetimi yapıldı

Gümüşhane’de bayram öncesi trafik denetimi yapıldı

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Ramazan Bayramı trafik tedbirleri kapsamında "Bayramınız Kemerli Olsun" sloganıyla 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen trafik uygulamasına bugün de İkisu Jandarma/Polis Uygulama Noktasında katıldı.

724
Gösterim

Bayramda yola çıkan vatandaşlara trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Taşbilek, uzun yol yapan sürücülerden 2 saatte bir mutlaka 10 dakika dinlenmelerini isteyerek pestil, köme ikram etti.

Trafikte emniyet kemerinin takılmasının insanların sevdiklerine kavuşması için çok önemli ve kıymetli olduğunu ifade eden Vali Taşbilek, “Hemşehrilerimizin ve değerli milletimizin bayramını kutluyorum. İçişleri Bakanlığımızın dün akşam saat 18'de ve bugün 11'de olmak üzere Türkiye'nin tamamında eş zamanlı olarak yapılan farkındalık çalışması kapsamında bugün bizde arkadaşlarımızla birlikte, bayrama yönelik alınan tedbirlerin denetimini yaptık. Değerli vatandaşlarımızın araçlarını durdurarak onlara ‘Bayramınız Kemerli Olsun’ mottosu ile anlam bulan, Bakanlığımızın yaklaşımını ve çalışmalarını anlatarak farkındalık oluşturmaya çalıştık” dedi.

Bayram döneminde yolların çok kalabalık olduğunu kaydeden Vali Taşbilek, “Vatandaşlarımız sevdiklerini yakınlarını görmek amacıyla bir yerden bir yere yoğunlukla hareket dönemine giriyorlar. Bu dönemde vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini temin noktasında İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun direktifleri ve önderliğinde başlatılan, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da yoğunlaştırılarak yürütülen denetim ve kazaları önleme çalışmaları bizim için çok önemli o açıdan vatandaşlarımızı uyarıcı faaliyetlerde bulunduk” diye konuştu.

Emniyet kemerinin takılı olduğu her 2 saatte bir 10 dakika mola verilerek bütün trafik kurallarının uygulandığı bir bayram olmasını temenni eden Vali Taşbilek, “Lütfen bayramımız kemerli olsun. Kemerinizi takmanız sizi hayata bağlayacak. Sevdiklerimize kavuşmamızı sağlayacak. Araçta beraber yolculuk ettiğimiz sevdiklerimizin hayatını korumaya, karayolunda yolculuk yapan bütün vatandaşlarımızın hayatını korumaya katkı sağlayacaktır. Tekraren bu vesileyle bütün hemşehrilerimize ve aziz vatandaşlarımıza iyi bayramlar dileklerimi iletiyorum” dedi.

Etkinliğe İl Emniyet Müdürü Celal Taşci, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Gökcek, Trafik Daire Başkan Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Ayhan Saraç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beyler Kara katıldı.

Gümüşhane’de bayram öncesi trafik denetimi yapıldı 1
1 / 11
Gümüşhane’de bayram öncesi trafik denetimi yapıldı 2
2 / 11
Gümüşhane’de bayram öncesi trafik denetimi yapıldı 3
3 / 11
Gümüşhane’de bayram öncesi trafik denetimi yapıldı 4
4 / 11
Gümüşhane’de bayram öncesi trafik denetimi yapıldı 5
5 / 11
Gümüşhane’de bayram öncesi trafik denetimi yapıldı 6
6 / 11
Gümüşhane’de bayram öncesi trafik denetimi yapıldı 7
7 / 11
Gümüşhane’de bayram öncesi trafik denetimi yapıldı 8
8 / 11
Gümüşhane’de bayram öncesi trafik denetimi yapıldı 9
9 / 11
Gümüşhane’de bayram öncesi trafik denetimi yapıldı 10
10 / 11
Gümüşhane’de bayram öncesi trafik denetimi yapıldı 11
11 / 11
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *