Gümüşhane'de Polis Haftası Etkinlikleri

Emniyet Mensupları Şehit Aileleri, Gaziler Ve Emekli Teşkilat Mensuplarını Ziyaret Etti

Gümüşhane'de Polis Haftası Etkinlikleri
Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Gümüşhane Emniyeti, şehit aileleri, gaziler ve emekli teşkilat mensuplarını unutmadı.

Bu kapsamda ilk olarak terör saldırısı sonucu 1994 yılında Şırnak ilinin Cizre ilçesinde şehit olan Polis Memuru Zikri Şahin’in ağabeyi Öcel Şahin, 1992 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevliyken ekip otosunun taranması sonucu şehit olan Polis Memuru Cengiz Erkan’ın annesi Emine Erkan, 2000 yılında Erzurum ilinde görevli iken gazi olan Polis Memuru Gazi Kaanoğlu ve Malül Çarşı ve Mahalle Bekçisi Cemil Yılmaz ziyaret edildi.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel,  Polis Haftası süresince şehit aileleri, gazi ve görev malulleri ile emekli mensuplara yönelik ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, Polis Teşkilatının bu günlere gelmesinde büyük emeklerinin olduğunu söyledi.

Şehit aileleri, gazi, görev malulleri ve Emniyet Teşkilatından emekli olan mensupların her zaman yanlarında olduklarını hatırlatan Yüksel, “Vatan uğruna şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizin, geride kalan aileleri ve yakınlarının her türlü sıkıntılarında yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Onlar bizlere şehitlerimizin emanetleridir. Her türlü sıkıntılarında kapımız sonuna kadar açıktır. Aynı şekilde gazilerimiz ve malullerimiz ile emekli mensuplarımız bizlerin halen birer parçasıdır. Onları Teşkilatımızdan ayrılmış olarak görmüyoruz. Her zaman onlara da kapılarımız sonuna kadar açıktır.” dedi.

Polis Haftası süresince ziyaretlerin devam edeceğini belirten İl Emniyet Müdürü Yüksel, “Şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek, Kemaliye Camiinde şehitlerimiz için mevlit okutuldu. Ayrıca 9 Nisan Pazartesi günü saat: 18.00’de Polisevinde; şehit aileleri, gazi ve görev malulleri ile emekli mensuplarına yönelik akşam yemeği programımız olacak” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2012, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER