Gümüşhane'de Polis-Öğrenci Buluşması

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Polis-Öğrenci buluşmasında Türkiye’nin ilk Avrupa şampiyonu boksörü Cemal Kamacı gençlerle buluştu. 71 yaşındaki Kamacı, birde boks maçı yaptı.

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Polis-Öğrenci buluşmasında Türkiye’nin ilk Avrupa şampiyonu boksörü Cemal Kamacı gençlerle buluştu. 71 yaşındaki Kamacı, birde boks maçı yaptı.

Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Aydın Doğan Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe protokol üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Çocuk Şube Müdürü Selçuk Yağcı, dertlerinin öğrencilerin derslerinde başarı göstererek Gümüşhane’nin Türkiye’de ki eğitim çıtasını yükseltmek ve topluma yararlı birer birey olmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Polis-Öğrenci Buluşmaları etkinliklerinin ikincisi olan programda Asayiş Şube Müdürlüğünde Görevli Komiser Ali Yılmaz ney dinletisi, Çocuk Şube Müdürlüğünde Görevli Polis Memuru Muhammed Ali Cigerli “Sakarya Türküsü” adlı şiiri seslendirdi, Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Nida Altınay’ın saz semaisi, Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Fatih Mert Özdemir şiir seslendirdi, Sağlık Meslek Lisesi Tiyatro Grubu “Sigara Alışkanlığı” konulu skecin sahneledi, Çocuk Şube Müdürlüğünde Görevli Polis Memuru Ali Akbayır “Tarihten Bir Kesit” adlı eseri seslendirdi.

Programın son bölümünde ise Türk boks sporunun efsane ismi, Avrupa Boks Şampiyonlarından Cemal Kamacı, “Spor ve Gençlik” konulu konferans verdi. Kamacı gençlere çeşitli tavsiyelerde bulunarak, gençlerden zamanlarını boş ve gereksiz işlerde değil sporda değerlendirmelerini ve sağlığa zararlı tüm maddelerden uzak durmalarını istedi. Kamacı’ya konferansının ardından İl Emniyet Müdürü Ahmet Can tarafından plaket takdim edildi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü sporcularının jimnastik ve boks gösterilerinin ardından salona kurulan ringde Türkiye Şampiyonu boksör Abdülkadir Köroğlu ile bir gösteri maçı yapan 71 yaşındaki efsane boksör Cemal Kamacı, performansı ile gençlere taş çıkarttı.

Program öğrencilere santranç takımı hediye edilmesiyle son buldu.

Etkinliğin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Emniyet Müdürü Ahmet Can, Toplum Destekli Polislik ve Çocuk Şube Müdürlüklerinin yürüttükleri bir takım projeler olduğunu belirterek, "Sadece suçluyu yakalama değil, suçu önleme anlamında da toplumun katkısını, desteğini, bilhassa öğrencilerin desteğini sağlamak ve onları bilinçlendirmek için bu projeleri yapıyoruz." dedi.
Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER