Gümüşhane’de TOGG coşkusu

Tamamen yerli ve milli imkanlarla üretilen Türkiye’nin otomobili TOGG Gümüşhane’ye geldi. Vatandaşlar meraklı gözlerle yoğun şekilde aracı inceleme fırsatı buldu.

Gümüşhane’de TOGG coşkusu

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Milletvekili adayları Celalettin Köse ve Ünal Yılmaz tarafından Zigana Dağından alınan TOGG, önce Torul ilçesine, ardından da kent merkezinde görücüye çıktı.

15 Temmuz Zafer Meydanında vatandaşlar tarafından karşılanan TOGG, büyük ilgi gördü. Otomobil tutkunları, vatandaşlar ve çocuklar TOGG’u inceleyerek, fotoğraf çekildi. Yaklaşık 2 saat kent merkezinde kalan TOGG, daha sonra Kelkit ve Köse ilçesine hareket etti.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, tüm yurtta olduğu gibi Gümüşhane’de de milletin otomobili olan TOGG’un sevgiyle ve coşkuyla karşılandığını söyledi.

Millet için, milletten yana anlayışıyla üretilen eserlerin “millete rağmen” diyenlerce anlaşılamayacağını ifade eden Erdoğdu, Türkiye’nin savunma sanayi ve otomobil sektöründe dünyada geldiği noktanın parmak ısırtıcı bir etkiye dönüştüğünü anlattı.

Milletin hayrına olan işlere muhalefet edip “millet” adını kullanarak her olumlu gelişmeye batılı gözlerle bakanların kendi toprağında filiz vermiş çiçekleri göremediğine vurgu yapan Erdoğdu, şunları söyledi: “Milletimiz “Cumhur İttifakı’nın ve onun paydaşlarının yerli ve milli çıkışlarının yanı sıra yerli ve milli gayretlerin eseri ürünleri de böyle görüyor. Denizde TCG Anadolu, Havada Kızıl Elma, Bayraktar, karada TOGG ve Altay diyoruz. Biz eserlerimizle ülkemizi getirdiğimiz yerle kazandırdıklarımızla konuşuyoruz. Söz uçar yazı kalır. Söz yok icraat var diyoruz. Memleketimiz için ülkemiz için ve yarınlarımız için her şeye rağmen çalışmaya üretemeye devam edeceğiz. Yarınlarımız bu günümüzden daha aydınlık ve parlak olacak. Gençlerimize müreffeh bir ülke bırakacağız. Bu emekler zayi olmasın diye milletimizin desteğinin bizimle olduğunu açıkça görüyoruz. En büyük takdir makamı milletin aziz gönlüdür. Çok şükür milletimiz kendi eserlerine 4 elle sarılıyor. Heyecanımızı paylaşan hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER