Gümüşhane’de trafik kazası: 1 yaralı 

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde minibüsle motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Gümüşhane’de trafik kazası: 1 yaralı 

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde minibüsle motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre turist taşıyan H. B. yönetimindeki 61 S 0769 plakalı minibüs, Gümüşhane-Trabzon karayolunun Torul ilçesi Köprübaşı Mahallesi mevkiinde karşı yönden gelen Köksal Tanrıkulu'nun kullandığı 34 BZ 0621 plakalı motosikletle çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Tanrıkulu, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne, oradan da Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

Gümüşhane kent merkezinde uzun yıllardan beri oto yıkamacılığı yapan Tanrıkulu’nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Düz
Mehmet Düz - 6 yıl Önce

Yolda dubalar var yani geçmeyin diyolar, ama hemen yanda torul kalesine burdan gidilir tabelası var, şaka gibi ama gerçek.

Hamza sarı
Hamza sarı - 6 yıl Önce

Haberi doğru ve tam yazın bu yolda tek şerit yok nasıl karşı yönden gelenle çarpışıyor yoksa ters yöne ilerleyen mi var

Yorumcu
Yorumcu @Hamza sarı - 6 yıl Önce

Bi sensin akıllı demi? Yolun tek şerit olduğu, dubalarla yolun bölündüğü, yeni yapılan yol olduğu için bu bölgede tek şerit olduğunu bilmeden oturduğun yerden klavyen kucağında, kahven elindeyken salla kalemşör!!!

Hamza
Hamza - 6 yıl Önce

Kalemşör belli adınıda zeki koyalım gitsin belliki ismini koymayı unutmuşlar haberde bölünmüş yol yazan kısmı benmi kaçırdım yoksa senmi element uydurdun zeki münübüsçü yoksa akrabanmı mal gibi çocuğun önüne kırdığı açık.

SIRADAKİ HABER