Gümüşhane'de Yeni Bir Kadın Derneği Kuruldu

Gümüşhane'de 'Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Toplum' sloganı ile 'Gümüşhane Kadın, Aile, Toplum Derneği’'8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kuruldu.

Gümüşhane'de Yeni Bir Kadın Derneği Kuruldu
Gümüşhane’de ‘Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Toplum’ sloganı ile ‘Gümüşhane Kadın, Aile, Toplum Derneği’ 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kuruldu.

Kısa adı GÜKAT olan derneğin Kurucu Başkanlığını Şükriye Karabulut Orhan gerçekleştirirken, dilekçesini İl Dernekler Müdürlüğüne veren Orhan, yaptığı açıklamada “Böylesine anlamlı ve özel bir günde derneğimizi kurmaktan dolayı ayrı bir mutluluk duyuyorum.” dedi.

Derneğin amacının Gümüşhane ve ilçelerinde kadının ve ailenin sosyal ekonomik gelişiminin sağlanması, kişisel ve kültürel birikiminin artırılması için çalışmalar yapmak olduğunu kaydeden Orhan, “Kadının ve Ailenin Gelişimine paralel olarak Toplumun da Sosyal, Kültürel ve Ekonomik gelişimine katkı sağlamak, bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermektir.  Güçlü Kadın Güçlü Aile ve Güçlü Toplum parolasıyla çıktığımız bu yolda Gümüşhanemizin özellikle güzel gönüllü kadınlarından olmak üzere tüm kesimlerinden maddi, manevi destek ve katkılarını bekliyoruz. Kadınların hayatın her alanında daha güçlü bir şekilde yer alması, kadınların dayanışmaları ve yardımlaşmaları için gerekli zemini oluşturmak amacıyla kurulan derneğimizin İlimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyor, bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü içtenlikle kutluyorum.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2013, 17:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
silverhouse29
silverhouse29 - 11 yıl Önce

bır gümüşhaneli olarak gurur duydum.işlerinizde başarılar dilerim

Dernekler...
Dernekler... - 11 yıl Önce

umarız siyasi ikballerin peşinde koşan bir dernek modunda olmaz!!

SIRADAKİ HABER