Gümüşhane'ye Bakan Vefası

Tekirdağ'a giden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çerkezköy'de Gümüşhaneli hemşehrilerini ziyaret etti.

Gümüşhane'ye Bakan Vefası
Tekirdağ'a giden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çerkezköy'de Gümüşhaneli hemşehrilerini ziyaret etti.

Tekirdağ Üniversitesi'nin akademik yılı açılışı ve çeşitli toplantılar için Tekirdağ'a giden Bakan Işık, yoğun geçen programı arasında hemşehrilerini unutmadı.

Çerkezköy ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde bazı temaslarda bulunan Bakan Işık, ilerleyen zamana aldırmadan saat 21.00'de Gümüşhaneliler Derneği'ne uğramayı ihmal etmedi.

PROTOKOLLE GİTTİ

Dernek binasında Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Bakan Işık’a, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, AK Partili Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil de eşlik etti.

“ARANIZDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”

Işık ve beraberindekilere yöresel ikramların yapıldığı ziyarette çay eşliğinde pestil ve köme yenilerek yapılan sıcak sohbette hemşehrileri ile bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Bakan Işık, “Gümüşhaneli hemşehrilerimiz bulundukları toplumla çok çabuk kaynaşan, her zaman aranan, sevilen insanlardır. Bunun sağlamlığını Çerkezköy’de de göstermişsiniz. Gümüşhaneli vatandaşlarımız ekmeğini taştan çıkartır ve çoğu Gümüşhaneli hemşehrimiz inşaat işi ile uğraşır. Yaptığı binalarla Çerkezköy’de güzel yaşam alanı oluşturduklarını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten çok memnun kalan Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’a teşekkür ederek kendisiyle gurur duyduklarını dile getirdi.
Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2014, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER