GÜMÜŞSU Worldfood İstanbul’da

Gümüşhane’nin ve Türkiye’nin en önemli gıda markalarından biri olan Gümüşsu Meyve Suları, 29. WorldFood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri Teknoloji Fuarı’na katıldı. 

GÜMÜŞSU Worldfood İstanbul’da

Gıda sektörünün en büyük buluşma noktası olan WorldFood İstanbul, 9-12 Eylül tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 145 ülkeden 50 bin ziyaretçiyi ağırlayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gümsaş Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Özyurt, Gümüşsu’ya yaptıkları yeni yatırımlarla büyümeye devam ettiklerini ve bu büyümeyle birlikte Türkiye’nin en büyük gıda kuruluşları arasında yer almayı hedeflediklerini aktardı. 

Bu hedef doğrultusunda WorldFood İstanbul’a katıldıklarını belirten Özyurt, “Ürünlerimiz farklı ülkelerden gelen katılımcılardan büyük ilgi görüyor. Daha ilk gün 13 farklı ülkeden birçok firma ihracat bağlantısı yapabilmek adına bizimle görüşmeler yaptı. Yaptığımız bu görüşmeler çok olumlu geçti. Belediye başkanımız Ercan Çimen’in yoğun çabaları ve hemşehrilerimizin de desteğiyle şehrimizin en önemli değerlerinden biri olan Gümüşsu markamızı çok daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
.
. - 3 yıl Önce

Son günlerde marketlerde satılmıyor, internet sitelerindede stok yok diyor, noldu acaba.

Ozan
Ozan - 3 yıl Önce

Tedaş zamanında elektrik borçları vardı. Ödendi mi?

SIRADAKİ HABER