Hemşireler Günü mesajları

Gümüşhane'de Hemşireler Günü ve haftası nedeniyle yayımlanan kutlama mesajları.

Hemşireler Günü mesajları

BELEDİYE BAŞKANI ECZACI VEDAT SONER BAŞER

 “Bugün, sağlık sektöründe kıymetli bir yere sahip olan siz değerli hemşirelerimizin günü. Bu özel günde, sizlerin fedakarlığı, özverisi ve insanlık adına yaptığınız her bir hizmet için minnettarız” dedi.

Başkan Başer; ‘Sağlık alanında verdiğiniz emek, insan hayatının en kutsal değerlerinden biridir’ ifadeleriyle hemşirelerin önemine dikkat çekerek, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: 

“Her biriniz, sabır, şefkat ve bilgiyle donanmış olarak, hastaların yanında umut oluyorsunuz. Gece gündüz demeden, her türlü koşulda sağlık hizmeti sunmanız, toplumun sağlığı için önemli bir katkıdır.

Sizlerin varlığı, her zaman güvencemiz olmuştur. Kendi sağlığınızı bile düşünmeden, hasta olanlara yardım etmek için canla başla çalışıyorsunuz. Sizlerin fedakarlığı, gerçek bir kahramanlık örneğidir.

Bu vesileyle, tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım. Sizlere sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler dilerim. Göstermiş olduğunuz üstün çaba ve özveriniz için teşekkür ederim. Sağlıkla kalın. Saygılarımla.”
 

SAĞLIK SEN GÜMÜŞHANE ŞUBE BAŞKANI ENGİN KARABULUT 

"Sağlık teşkilatımızın vazgeçilmezleri hemşirelerimizin Hemşireler Günü ve haftasını kutlarım. Hemşirelerimizin sorunlarının çözülmesi; özlük, mali ve sosyal haklarının en iyi seviyeye ulaşması için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle her türlü olumsuzluk karşısında Bıkmadan usanmadan yılmadan cefakar ve fedakarca görevlerini icra eden nöbetlerini tutan birimizin sağlık tesislerinde görev yapan tüm hemşire çalışanlarımızın gün ve haftalar ve tebrik ediyor başarılar diliyorum."

TÜRK SAĞLIK SEN ŞUBE BAŞKANI KÜRŞAD CİĞERCİ

“Pandemi ve depremde fedakarlıkla hizmet üreten, canını ortaya koyan sağlık çalışanlarının sorunlarının çözülmesi ve taleplerinin hayata geçirilmesi için gerekli adımlar atılmadı. 

Sağlık çalışanlarının temel beklentisi sağlıkta şiddetin son bulması için gerekli hukuki düzenlemenin yapılması, alınan ücretlerde düzenleme yapılması, taban , teşvik v.b adlarda farklı ve ne kadar alınacağı belli olmayan ödemeler yerine tek kalem maaşın hayata geçirilmesi ayrıca 1.dereceye düşen tüm memurlar için 3600 ek gösterge verilmesidir.

Sağlık çalışanlarının ücret politikası değiştirilmelidir. Kalıcı ve sürdürülebilir bir ücret politikasına ihtiyaç vardır. Sağlık çalışanları için yoksulluk sınırının üstünde bir ücret talep ediyoruz. Kamu çalışanlarının ücretleri mutlak suretle iyileştirmesi lazımdır. Bu konuda mücadele veriyor, çaba sarf ediyoruz. Çalışanları hak ettikleri bir ücrete kavuşturmalıyız.

Teşkilat mensubumuz, aynı davayı birlikte omuzladığımız tüm arkadaşlarımız bizim için kıymetlidir. Sizlerle emek vermek, birlikte mücadele etmek bizim için şereftir. Hep birlikte Türkiye Sağlık-Sen bayrağını zirveye dikeceğiz.

Son olarak Hemşireler Haftası nedeniyle 17 Mayıs’ta Türk Sağlık-Sen olarak yapacağımız eğlence programına tüm hemşire arkadaşlarımızı davet ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2024, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER