İl Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitimi Planlama Kurulu Toplantısı yapıldı

Gümüşhane Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısı, Merkez Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda yapıldı.

İl Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitimi Planlama Kurulu Toplantısı yapıldı
Gümüşhane Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısı, Merkez Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda yapıldı.

Slayt gösterisi eşliğinde eğitim-öğretim yılı çalışmaları hakkında bilgilerin verildiği toplantıda, Eğitim - Öğretim yılında Merkez ve İlçeler genelinde 491 adet genel ve mesleki teknik eğitim kursu açıldığı belirtildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, İl Milli Eğitim Maarif Müfettişi Başkanı Özcan Kol, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Taş,  İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

TUBİTAK’A 72 PROJE

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çok yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını, okul ve kurumlarda kapasite kullanımının yüzde yüzlere yaklaştığını, TUBİTAK proje yarışmalarına 72 proje ile müracaat edildiğini, projeler hazırlanırken kurum ve okulların ARGE birimini desteklerini söyledi.

Milli Eğitim Müdürlüğünün bütün kaynaklarının okul ve kurumlarımıza en iyi şekilde faydalanılması için sunulmakta olduğunu söyleyen Şahinkaya, “Kızlarımız Okullaşıyor, Üniversitelerle ve İş Alanlarıyla Buluşuyor” projesinin Gümüşhane’ye çok faydalı olacağını ifade etti.

“HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİ VATANDAŞLARIMIZA AÇILAN BİR PENCEREDİR”

Okul ve kurumlarda görev yapan bütün eğitimcilerin haftanın bütün günlerini yoğun bir şekilde eğitim ve öğretim için harcadıklarını ifade eden Şahinkaya, bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, “Ülkemizin son günlerdeki geçirdiği kötü dönemler için okul ve kurumlarımızın dikkatli olmaları, okul bahçelerine giren-çıkanların en titiz bir şekilde takip edilmesi gerekiyor.  Halk Eğitimi Merkezlerinin vatandaşlarımıza açılan bir penceredir. Bu bağlamda vatandaşlarımızın her türlü kurs, eğitim ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için gerekli çalışmaların en titiz bir şekilde yapılmasını söyledi. Okul ve kurumlarımıza gelen vatandaşlarımızı en iyi şekilde karşılamak ve işlerini en kısa zamanda yapmak en önemli görevimizdir” dedi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Taş ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Taş’ın konuşmalarının ardından yapılan faaliyetlerle ilgili sunum gerçekleştirildi.
Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER