İletişim Fakültesi öğrencilerine Herfene gecesi

Gümüşhane Belediyesi Gençlik ve Üniversite birimi, öğrenci meclisinde görev alan İletişim Fakültesi öğrencileri ile Herfene Gecesinde buluştu.

İletişim Fakültesi öğrencilerine Herfene gecesi

Gümüşhane Belediyesi Gençlik ve Üniversite birimi, öğrenci meclisinde görev alan İletişim Fakültesi öğrencileri ile Herfene Gecesinde buluştu.

Gümüşhane Belediyesinin beşinci katında gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gençlik ve Üniversite birim yetkilileri Bedrettin Arslan, Sümmani Çimen ve çok sayıda İletişim Fakültesi öğrencisi katıldı.

Düzenlenen etkinlikte yapılacak olan projeleri istişare eden öğrenciler, Gümüşhane Belediyesi ile Gümüşhane Üniversitesi arasında öğrencilerin köprü görevi görmesini gerektiğini vurguladı.

Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Bayan Voleybol Takımı’nın Samsun deplasmanında ki müsabakasına giden Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen programın son bölümüne katıldı.  

Sportif Başarıların Elde Edilen Bir Hafta Sonu Oldu

Program sonunda konuşan Başkan Çimen, Torul Gençlik, Gümüşhane Belediyesi Hentbol Takımı, Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği ve Gümüşhanespor’un hafta sonu yaptıkları karşılaşmalardan galibiyet ile döndüklerinin sevindirici olduğunu vurgulayarak, “Sportif başarılar şehrin marka değeri için çok önemli. Bizler de böyle başarılara çok seviniyor ve gurur duyuyoruz. Samsun’da gerçekleşen bayan voleybol takımımızın etkinliğine katıldık ve sizin programınıza geç katıldık. Bizler burada gönül sohbetleri başlığı altında programlar yapıyoruz” diye konuştu.

Çimen, “ Değerli arkadaşlarım üniversite birimimiz meclis toplantılarına başladı. Gümüşhane’de her üç kişiden birinin üniversiteli olduğunu biliyoruz. Sizlerinde söz sahibi olacağınız belediyemiz bünyesinde bir birim kurduk. Yapacağımız tüm etkinlikleri sizler ile istişare edeceğiz ve sizin fikirlerinizi dikkate alacağız. Sizin önerileriniz ve talepleriniz bizim için çok önemli. Yaptığımız çalışmalarda eksikliklerimiz varsa tamamlamaya çalışıyoruz” dedi.

“Hep Beraber Gümüşhane Olacağız”

Gençlik ve Üniversite biriminin üniversite ile birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini dile getiren Çimen, “Reis-i Cumhurumuz’un hep dediği gibi iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Gümüşhane olacağız, kardeş olacağız, Türkiye olacağız. 16 Nisanda bu ülkenin daha hızlı gitmesi için, geleceğimiz olan gençlerin hem sizler hem o yeni doğan gençler için, yeni doğan Erdoğanlar için 16 Nisan hepimiz güçlü bir şekilde evet diyeceğiz. Hepimiz bu şekilde canla başla çalışacağız. Bu ülkenin buna ihtiyacı var. Sizler 20 yaşında gençlersiniz. Yani son 10 yılı en iyi sizlerde hatırlıyorsunuz. Onun için çok anlatmamıza gerek yok” değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Çimen, “15 Temmuzu hep beraber yaşadık. Tabi 15 Temmuzun şuanda yaralar var. O yaraları hep beraber merhem süreceğiz, tedavi edeceğiz, çözeceğiz. Bu tedaviyi siz gençler yapacaksınız. Başkanlık sistemi tıkanılmış, çözüm bulunamayan günleri geride bıraktıracak. Batılı ülkelere kafan tutan bir Cumhurbaşkanına sahibiz. Böyle bir lider ile hizmet yaptığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.  Yeni nesil daha şanslı olacak, sizler şanslı olacaksınız, sizin çocuklarınız çok şansı olacak. Ben bunu görüyorum” şeklinde konuştu.

“Çok Hızlı Koşuyoruz”

Gümüşhane’de sıkılmadan günlerin geçirilmesi için yoğun bir çalışma izlediklerini ifade eden Başkan Çimen, “Gümüşhane’ye çok güzel hizmetler yapıyoruz. 3 yıldır Belediye başkanıyım. Beni belediye başkanı yapan gençler sizlersiniz. Bu yeni beyinler, yeni akıllar genç nesil sizlersiniz. Gümüşhane'de bir tabuyu kırdı. Şimdi  birilerinin 30 yılda yapamadıklarını biz son iki yılda yaptık arkadaşlar. Çok hızlı koşuyoruz” ifadelerini kullandı.  

“Talihsiz Günleri Geride Bıraktık”

Çimen, “Otogarı esnafının bir yıl önce yanlarına gittim ve gemileri yaktım. Bura alışveriş merkezi olacak. Çünkü ben üniversite gençliğine şu sözü vermiştim. Bu şehirde de sinema olacak, bu şehirde de alışveriş merkezi olacak dedim. Bundan15 gün öncede toplantı yaptık,  17 Şubatta da ihalesini yaptım. Hızlı bir şekilde inşallah Mayıs ayında otogarı devlet töreniyle inşallah yıkıp oraya AVM yapacağız. Bu şehirde talihsiz günler geride kalacak. Sema Doğan parkı hemen sizin üniversitenin karşısında olan o bölgede olan şuanda çalışmaları başladı. Biz ne hedef kurmuşsak o hedefe koşuyoruz” dedi.  

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de anımsatan Başkan Çimen, 10 Mart’ta eşi Gülsen Çimen tarafından organize edilen Kültür Merkezinde Grup Abtal’ın katılacağı programa herkesi davet etti.

Sinan Uçar

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER