İletişim Fakültesinin akademik personeline teşekkür belgesi

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesinde geleneksel hale getirilen akademik yayınlarda gösterilen performansa dair teşekkür belgesi takdim töreni gerçekleştirildi.

İletişim Fakültesinin akademik personeline teşekkür belgesi

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülsüm Çalışır, İletişim Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda düzenlenen törende uluslararası kitap, kitapta editörlük, kitap bölümü, TV dizi, makale, bilimsel etkinliklerde bildiri sunumları, atıflar ve fakültedeki etkinlikler kapsamında dergi editörlüğü, yanı sıra ödüllü yarışmalarda danışmanlık ya da koordinatörlük yapma gibi başlıklar altında katkı performans gösteren akademik personele teşekkür belgelerini sundu.

Törende Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez, Öğr. Gör. Fatma Dilek Diker, Doç. Dr. Ersin Diker, Dr. Öğr. Üyesi Fatih Aksoy, Dr. Öğr. Üyesi Sinan Çakmak, Dr. Öğt.Üyesi Gülen Sönmez, Dr. Öğr. Üyesi Şadiye Kotanlı Kızıloğlu, Öğr. Gör. Çağatay Demirel, Doç. Dr. Ali Özcan, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cankut Kurt ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Günay’a teşekkür belgelerini takdim eden Prof.Dr. Çalışır, “Katkı sunan, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Belgelerin hazırlanmasında ve tasarımda emeği geçen Dr. Öğr. Üyesi Sinan Çakmak ve Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez’e teşekkür eden Dekan Çalışır, “Ödüllerini alan arkadaşlarımızın başarılarının devamını ve kariyer hayatında daha iyi yerlere gelmelerini dilerim” dedi.

Haberin Kaynağı: Damla ATMACA

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2024, 10:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zehra kavuklu
Zehra kavuklu - 1 ay Önce

Sevgili torunum sizin fakültede eğitim görüyor çokta menmun sizlerden övgüyle söz ediyor yolun açık olsun başarılarınızın devamını dilerim

yuysuf sadık eğitimci yaza gazeteci eleştirmen
yuysuf sadık eğitimci yaza gazeteci eleştirmen - 1 ay Önce

Gümüşhane Üniversitesi kurulduğu günden beri emsallerini ve diğer bazı üniversiteliri aşan bir performansla yoluna devam etmektedir. İletişim fakültemizin başarısı ise lokomotif pozisyonunda önü çekiyor. Dekan Prof Dr. Gülsüm çalışır bu başarılarda özne görevini üstleniyor . çalışma saatlerini aşan bir uğraşla görevinin hakkını veriyor. Öğretmen çocuğu olan Sayın çalışır Eskişehir gibi Kültürü ve sanayisin gelişmiş bir kentin çocuğu. Ama Gümüşhane'yi mesken tuttu. Şimdi bizim hemşerimiz.
Başarılar Sayın Dekan hanımefendi. Üniversitemizin nazar boncuğu olduğumuda ekleyerek.

SIRADAKİ HABER