Kanalizasyon hatları temizlendi

Gümüşhane Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından kentin neredeyse tıkanma noktasına gelen kanalizasyon hatlarını temizledi.

Kanalizasyon hatları temizlendi
Gümüşhane Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından kentin neredeyse tıkanma noktasına gelen kanalizasyon hatlarını temizledi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi’ne (TİSKİ) ait kanal temizleme aracı tarafından 4 gün boyunca yapılan temizlik çalışmaları ile tıkanan kanalizasyon hatları açıldı.


Gümüşhane Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Hikmet Kaya, kentin değişik yerlerindeki kanalizasyon hatlarını temizlediklerini kaydederek, “İlimizin kanalizasyon hattında yaşanan tıkanıklıkların önüne geçmek için çalışma başlattık. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden almış olduğumuz kanal temizleme aracı ile acil temizlenmesi gereken noktaları belirledik ve temizliğini gerçekleştirdik. Yaptığımız çalışmalarda çıkarılan katı atıklar genellikle özel ve evsel malzemelerden oluşuyor. Vatandaşlarımızın atıklarını kanalizasyona atmamalarını istiyoruz” dedi.

Kaya, kanal temizleme aracını tekrar almayı planladıklarını ifade ederek, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi kanal temizleme aracı talebimize anında olumlu cevap vererek, aracı gönderdi. Bu sayede ücret ödemeden kanalizasyon hatlarımızın bir bölümünü temizledik. Önümüzdeki günlerde kanal temizleme aracını tekrar almayı planlıyoruz. Kanal temizleme aracını bizlere gönderen Başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olmak üzere TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal’a, TİSKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Abdurrahman Okumuş’a, ilimize gelerek yoğun bir çalışma sergileyen değerli çalışanlara ve diğer tüm ilgililere teşekkür ederim” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 08:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER