Kar, personeliyle toplantı düzenledi

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, il merkezindeki birimlerde görevli Polis Memurlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

Kar, personeliyle toplantı düzenledi

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, il merkezindeki birimlerde görevli Polis Memurlarıyla 2 gün süren toplantı gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Brifing salonunda iki gün süreyle düzenlenen toplantıya ekiplerde ve bürolarda görevli personel katıldı.  

Toplantıda personelin görevlerini yerine getirirken karşılaştıkları sorunlarını ve önerilerini tek tek dinleyen Kar, personelin vazifesini yerine getirirken vatandaşlara karşı güler yüzlü olmalarını, kendilerine nasıl davranılması gerekiyorsa vatandaşlara da bu şekilde davranılması gerektiğini söyledi.  

Türkiye’nin içinde bulunduğu zorlu süreci birlik ve beraberlik içerisinde aşılacağını vurgulayan Kar, “Geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatının birer üyesi olan bizlerin göstereceği gayret ve özveri sayesinde aşılamayacak hiçbir zorluk bulunmamaktadır.  Fedakar bir şekilde görevlerinizi yerine getiren sizlere olan güvenim tamdır. Devletimizin vermiş olduğu yetkiyi vatandaşlarımıza karşı adaletli bir şekilde kullanmamız gerektiği unutulmamalıdır.  Değişen suç çeşitlerine karşı personelimiz kendini geliştirmeli, suçla mücadelenin etkin bir şekilde yapılması için projeler üretmelidir. Suç ve suçlularla mücadele ederken teknolojik imkanları daha etkin bir şekilde kullanarak kötü niyetli kişilere göz açtırmamalıyız” dedi.

Personelinin Gümüşhane’de yaptığı başarılı görevlerinden dolayı son derece memnuniyet duyduğunu belirten Kar, “Bütün meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2017, 08:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER