Kelkit’te 5 bin 500 öğrenci karne aldı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde 5 bin 500 öğrenci ve 500 öğretmen iki haftalık yarıyıl tatiline girdi.

Kelkit’te 5 bin 500 öğrenci karne aldı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde 5 bin 500 öğrenci ve 500 öğretmen iki haftalık yarıyıl tatiline girdi.

Kelkit Abdulhamithan İmam Hatip Lisesinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle karne töreni düzenlendi. Törene Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü İsmail Yücel, Milli eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürü Gazi Korkmaz ile birlikte, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Tüm öğrenci ve öğretmenleri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yücel, “İlçemizde sona eren 1.yarıyıl 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı nedeniyle 5 bin 500 öğrenci karne heyecanı yaşarken 500 öğretmende öğrencilerle beraber tatiline çıktı. Yücel, öğrencilerin heyecanını kendisinin de yaşadığını belirterek, sorunsuz bir eğitim yılını geride bırakmış olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Eğitimin esas unsurlarının öğretmen, öğrenci ve veliler olduğuna dikkat çeken Yücel, “Bu üçlünün yürüttüğü çalışmalardan ortaya çıkan başarılar bizleri gururlandırıyor. Yıl boyunca birçok projeler yaparak daha başarılı bir eğitim ortamı oluşturmaya çalıştık. Yıl içinde yaptığımız öğretmen, öğrenci ve veli buluşmalarını önümüzdeki yıllarda da uygulayarak eğitimdeki başarıyı arttırmaya yönelik çalışmalarımız yine devam edecek. Sevgili öğrencilerimiz tatili çok iyi değerlendirin ve öğrenerek geçirmeye çalışın, velilerimizden de öğrencilerin karnelerine bakarak daha dikkatli ve sevecek davranmalarını bekliyoruz. Tüm eğitim camiamızın emeklerine de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Haberin Kaynağı: Sinan Demir - www.haberkelkit.com

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER