Kız Teknik Ve Meslek Lisesi Müdürlüğünden Eğitim Gezisi

Öğrenciler, yuva öğrencilerini yalnız bırakmadılar

Kız Teknik Ve Meslek Lisesi Müdürlüğünden  Eğitim  Gezisi
Gümüşhane Kız Teknik ve Meslek Lisesi  Müdürlüğü bünyesinde bulunan Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, 80. Yıl Kız Yetiştirme Yurdu Çocuk Yuvasına ve Rehabilitasyon Bakım Merkezine eğitim ziyaretinde bulundu.

Beraberlerinde Okul Müdürü Onur Aydın, öğretmenler Gülyüz Şahinöz  ve Nazan Kaymak ‘la birlikte ziyareti gerçekleştiren öğrenciler derslerde öğrendiklerini hem pratik yapma imkanı buldu hem de yuvada kalan öğrencilerle doyasıya vakit geçirdi.

Toplumun engelli bireylere bakış açılarında farkındalık oluşturmak ve onlarında toplumun bir parçası oldukları gereğini çocuklara hissettirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyaret programında konuşan okul müdürü Onur Aydın; “Bu tür çalışmalar özellikle mesleki gelişmelerin çok hızlı gerçekleştiği dünyamızda hazır olunuşluk düzeylerinin ne seviyede olduğunu görme açısından da önemli katkılar sağlamaktadır. Bu geziler ile öğrencilere, kimsesiz ve bakıma muhtaç özel bireylere olumlu bakış açısı geliştirme, topluma kazandırılması anlamında birey olarak üzerimize düşen görevleri yapmak ve öğrencilere farkındalık yaratılması amaçlanmaktadır.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2012, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER