Köse Belediyesi Araç Parkını Yeniliyor

Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, göreve geldikleri 2009 yılından itibaren Belediye araç parkındaki ekonomik ömrünü dolduran 7 aracı sattıklarını bildirdi.

Köse Belediyesi Araç Parkını Yeniliyor
Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, göreve geldikleri 2009 yılından itibaren Belediye araç parkındaki ekonomik ömrünü dolduran 7 aracı sattıklarını bildirdi.

Yaptığı açıklamada, satılan araçlardan elde edilen 111 bin 451 TL kaynak, Belediye kaynakları, Bakanlıklar ve diğer Belediye Başkanlıklarından hibe olarak 7 adet aracın alındığını dile getiren Aygün, 1 adet binek oto, 1 adet cenaze taşıma aracı, 1 adet ambulans, 1 adet 18 kişilik yolcu taşıma minibüsü, 1 adet çöp toplama aracı, 1 adet vidanjör, 1 adet damperli kamyondan araçların yaklaşık maliyetlerinin 425 bin TL civarında olduğunu dile getirdi.

Ayrıca yaptıkları girişimler sonucu 1 adet itfaiye aracının da yakın zamanda araç parkına dahil edileceğini ifade eden Aygün, “Kendi kaynaklarımızla araç almanın son derece kolay olduğu herkesçe malum olup, hibe araç almak için özel çabaların sarf edildiğinin bilinmesinde fayda görüyorum. Her ne şekilde olursa alınan ve satılan araçlar ile ilgili bilgi isteyen her vatandaşımızı bilgilendirmeye açık olduğumuz gibi onlardan da yeni araçlar için bir tebrik ve teşekkür beklemenin de hakkımız olduğuna inanıyorum.” dedi.

Yapımı devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili de bilgi paylaşan Aygün, şunları söyledi: “2009 yılında yaptığımız başvurunun değerlendirilip projelendirilmesine müteakip, o dönemde İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi olan ve buradan kendilerine bir kez daha teşekkür ettiğim Milletvekilimiz Sayın Feramuz Üstün ile yaptığımız görüşmeler sonucu kendilerinin verdiği destek ve gayret ile yatırım programına aldırmış olup, %50 si hibe kalan kısmı da Belediyemizce uzun vadede ödenecektir. Yatırım ile ilgili başka hiçbir kimsenin yada kuruluşun katkısı olmamakla birlikte İlçemize yapılabilecek en önemli hizmetlerden birisi olarak düşündüğüm altyapı çalışmasının İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2012, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER