Köse İrfan Can MYO’da oryantasyon programı

Köse İrfan Can Meslek Yüksekokulu 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde okulu kazanan öğrencilere yönelik Oryantasyon Programı düzenledi.

Köse İrfan Can MYO’da oryantasyon programı

Okulun konferans salonunda düzenlenen programa Köse Kaymakamı Hatice Cemre İncesu, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Prof. Dr. Hasan Ayaydın programın açılışın yaptığı konuşmada yeni eğitim öğretim yılının öğrenciler başta olmak üzere öğretim üyelerine, eğitim camiasına, verilere hayırlı olmasını temenni etti.

Köse Kaymakamı Hatice Cemre İncesu ise okul hayatı içerisinde kişisel gelişim ve bu bağlamda da dil eğitiminin önemli olduğunu hatırlatarak “Ayrıca dijital bir çağda bilgiye ulaşmak bu kadar kolayken dijital mecralardan alınacak desteklerle kişisel gelişim daha üst seviyelere taşınabilir. Bunun yanında hedef edinmenin önemli olduğunu unutmayın. Hedefin netliği hedefe ulaşmada katedilecek yolu kolaylaştırmaktadır. Yurtdışı deneyimi de edinilmesi gerekli ancak edinilen bu deneyimle ülkemize katkı sağlayacak bilgilerle dönüldüğünde değerli olacaktır. Bayrağımızın dalgalandığı her yer çok kıymetli ve hepimizin bu ülkeye borcu olduğunu unutmayın. Tüm öğrencilerimize akademik hayatında başarılar dilerim” dedi.

Meslek Yüksekokulunu tanıtmak üzere kürsüye çıkan Müdür Yardımcısı Fatih Mert de okulun tarihçesi, yönetim ve akademik kadrosu, fiziki imkanları, Gümüşhane Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Yetenek Kapısı ile olan işbirliği, akademik ve bilimsel faaliyetleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER