Kulaksız’dan Vefaya Devam

Gümüşhaneli iş adamı Hasan Kulaksız, AK Parti’den Gümüşhane Milletvekili Aday Adaylığı çalışmalarının ardından Gümüşhane ile ilgili projelerine devam ediyor.

Kulaksız’dan Vefaya Devam
Gümüşhaneli iş adamı Hasan Kulaksız, AK Parti’den Gümüşhane Milletvekili Aday Adaylığı çalışmalarının ardından Gümüşhane ile ilgili projelerine devam ediyor.

Daha önce köyü olan Yukarı Kulaca’yı örnek köy haline getirmek için çalışmalar başlatan Kulaksız, havaların ısınması ile birlikte projelerine kaldığı yerden devam etmeye başladı.

“ŞEHRİMİZ İÇİN PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Aday adaylığı çalışmalarının ardından şehirde de bir dizi teşekkür ziyaretinde bulunan Hasan Kulaksız, “Bazı kişilerin bizim hakkımızda daha önce dile getirdiklerinin aksine bizler, şehrimizle irtibatımızı kesmeyeceğiz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Burası bizim baba ocağımız, ana yurdumuz. Hemşehrilerimin baskısıyla girdiğim siyasi yolda mücadele etmeyi rabbim bize nasip etmedi. Bu nedenle, bizler iş adamı kimliğimizle kaldığımız yerden şehrimiz için, ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz. Şuan itibariyle köyümüzde başlatmış olduğumuz bir projemiz var. Onu tamamlamanın gayreti içerisinde olacağım. Eğer nasip olursa hem köyümüze, hem ilçelerimize ve hem de şehrimize yeni projelerle katkıda bulunmak arzusundayım. Henüz bu konu ile ilgili netleşmiş bir çalışmam yok. Ancak fikir aşamasında olan projelerimiz var. Eğer imkân olursa bunlardan en uygun olanını hayata geçirme gayreti içerisinde olacağım.” dedi.

“AK PARTİ'MİZİN YENİ BİR REKOR KIRMASI İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ”

Gerek şehir merkezinde gerekse ilçelerde gerçekleştirdiği bir dizi ziyarette gelen bir soru üzerine Ak partinin bir neferi olarak çalışmalara devam edeceğini dile getiren Kulaksız, sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Partinin bir neferi olarak çalışmalar devam ediyoruz, edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şehrimizde partimizin yeni bir rekor kırması için bizlerde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnanıyorum ki, partimiz 7 Haziran’da yeni bir rekora imza atacaktır. Her zaman dile getirdiğimiz gibi amacımız hizmet etmek. Bu nedenle bizlere düşen görev ne ise, onu alnımızın akıyla gerçekleştirmenin gayreti içerisinde olacağız.”

7 Haziran seçimlerinin Yeni Türkiye’nin inşası için çok önemli olduğunu dile getiren Hasan Kulaksız, seçimlerden sonra Yeni Gümüşhane’nin de inşa edilmeye başlanacağına inandığını belirtti. Bunun en önemli göstergesinin adeta bir şantiyeye dönen Gümüşhane’deki yol çalışmaları olduğu dile getirdi.
Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER