Kürtün'de Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, beraberinde üst düzey bürokratlarla ilçelerde geniş katılımlı koordinasyon toplantıları yapmaya başladı.

Kürtün'de Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, beraberinde üst düzey bürokratlarla ilçelerde geniş katılımlı koordinasyon toplantıları yapmaya başladı.

İlk toplantıyı Kürtün ilçesinde gerçekleştiren Vali Yavuz, özellikle halk pazarının olduğu güne denk getirdiği toplantı öncesinde halk pazarını gezerek vatandaşları dinledi. Gün boyu ilçede inceleme ve ziyaretlerde bulunan Vali Yavuz, yeni yapılan kapalı spor salonu başta olmak üzere kamu yatırımlarını denetledi.

İlçe hastanesine giderek hastaları ziyaret eden, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe ve Belde Belediye başkanlıklarını ziyaret eden Vali Yavuz ve beraberindeki heyet öğle yemeğini de İlçe Jandarma Komutanlığında askerlerle birlikte yedi.

Daha sonra köy ve mahalle muhtarlarıyla yatırımcı kuruluşların müdürlerini ve üst düzey protokolü bir araya getiren bir koordinasyon toplantısı düzenleyen Vali Yücel Yavuz, burada köy ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyerek ilgili kurumların müdürlerine talimat verdi.

“GÖREVİMİZ VATANDAŞA KAMU HİZMETİNİ EN İYİ ŞEKİLDE SUNMAK”

Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Yavuz, salonda bulunan herkesin bir görev ifa ettiğini belirterek, görevlerinin imkanları en iyi şekilde değerlendirerek vatandaşlara kamu hizmetini en iyi şekilde sunmak olduğunu söyledi.

Atanmış ve seçilmiş görevliler olarak bu bilincin içerisinde olduklarını kaydeden Vali Yavuz, zaman zaman bir araya gelinerek bu tür koordinasyon toplantılarının yapılması, varsa problemlerin birlikte halledilmesi ve bu noktada bir değerlendirme yapılması gerektiğini belirtti.

“COĞRAFİ ZORLUK VE ŞARTLARIN SIKINTILI OLMASI DIŞINDA BİR PROBLEMİMİZ YOK”

Gümüşhane’nin, kamu kaynaklarının kullanımı açısından coğrafi zorluk ve şartların biraz sıkıntılı olmasından başka herhangi bir problemi olmadığını dile getiren Vali Yavuz, “Son yıllarda tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de kamu yatırımları ve kaynak aktarımı noktasında çok güzel işler yapıldı. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnsan ihtiyacı sınırsızdır. Bunun sonu yoktur. Fakat temelde yaşam standardını ve konforunu artırma anlamında gayet güzel, sistemli halde yapılmış, yapılıyor ve yapılacak.” dedi.

“HEPİMİZİN HEDEFİ VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETMEK VE ONLARIN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEKTİR”

Koordinasyon ve problemlerin çözümü için bir araya geldiklerini vurgulayan Yavuz, bu toplantıların bir başlangıç olduğunu ve devamının da geleceğini belirterek, hizmetin en iyisi için gayret ettiklerini ifade etti. Kürtün’de coğrafi olarak muazzam bir zorluk yaşandığını kaydeden Vali Yavuz, “Gümüşhane’de çok güzel işler ortaya konuldu ve konuluyor. Köy ve mahalle muhtarları kamu yatırımlarına sahip çıkmalıdır. Hepimizin hedefi vatandaşlarımıza hizmet etmek ve onların yaşam kalitesini yükseltmektir.” ifadelerini kullandı.

Köy ve mahalle muhtarlarının bölgeleriyle ve ilçe geneliyle ilgili sorunlarını hem yazılı hem de sözlü aktardığı program yaklaşık 2 saat sürdü.
Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER