Meclis'in Aralık toplantıları tamamlandı

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin aralık ayı toplantıları sona erdi.

Meclis'in Aralık toplantıları tamamlandı

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında yapılan toplantılarda önceden belirlenen gündem maddelerini görüşerek karara bağladı.

Toplantıların ilk birleşiminde İl Özel İdaresi personeline verilecek olan denge tazminatı hakkındaki yazı görüşülerek, Plan ve Bütçe komisyona sevk edildi. Plan Bütçe komisyonu denge tazminatıyla hafta boyunca çalışma yürüterek hazırladığı raporu meclise sundu. Mecliste görüşülen komisyon raporu görüşülerek kabul edildi.

Geçtiğimiz ay Plan ve Bütçe komisyonuna sevk edilen merkez Bağlarbaşı Mahallesinde 251 ada 1 nolu parselde bulunan taşınmazın 8 yıl süreyle, Kelkit Cumhuriyet Mahallesinde özel idare sitesi 2. Katta bulunan büronun 3 yıl süreyle kiraya verilmesiyle ilgili hazırlanan komisyon raporu görüşülerek, kabul edildi.

Devam eden oturumda ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kullanılmak üzere İlçe Özel İdare Müdürlüklerine ödenek gönderilmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonunca hazırlanan rapor görüşülerek kabul edildi.

Gündemde yer alan Merkez ile Kürtün ilçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde görev almak üzere hayırsever vatandaşlar arasından üye seçimi yapılması hakkındaki teklif yazılar görüşüldü. Yapılan görüşmelerin ardından merkezden Davut Kaban, Niyazi Karagül, Kürtün’den ise Kemal Bedir, Hasan Hüseyin Yavuz ve Coşkun Sönmez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde seçildi.

Toplantının sonunca ise İl Özel İdaresinin özel etüt ücretlerinin belirlenmesi hakkındaki teklif yazı görüşülerek, İmar – Bayındırlık ile Plan- Bütçe komisyonlarına sevk edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER