Merhum Yazıcıoğlu unutulmadı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın, kurucu genel başkanları merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadetinin 15. Yıldönümünde onu unutmadıklarını, unutturmayacaklarını söyledi.

Merhum Yazıcıoğlu unutulmadı

Yaptığı açıklamada inancıyla, davasına olan bağlılığı ile, ilkeli duruşuyla, üslubuyla ve şahsiyetiyle yüce Türk Milleti’nin çok kıymeti bir evladı olan şehit Muhsin Yazıcıoğlu’na ve beraberinde hayatını kaybeden helikopter şehitlerine Allah’tan rahmet dileyen Taşkın, “Şehit Liderimiz, hayatının her döneminde karşılıksız bir adanmışlık duygusu içerisinde milli ve manevi değerlerin yücelmesi, Türk Milleti ve Türk Vatanı’nın bekası için kendi varlığını ve geleceğini feda edebilmeyi hayat düsturu olarak görmüştür. O, daima büyük bir davanın ve büyük bir yolun dümdüz bir takipçisi, katıksız temiz bir ülkünün 1978’den 2009’a saf ve sade lideri olmuştur. Bizler de O’nun yaşadığı tüm zorluklara rağmen büyük bir azimle sürdürdüğü inançlı ve ilkeli mücadelesinin takipçileri olarak aziz hatırasını, yaşayıp, yaşatıp yüceltme çabasını kendimize örnek alarak davasına sahip çıkmaya çalışıyoruz” dedi.

Yazıcıoğlu’nun hep dik durduğunu, düz yaşadığını, yol çizgisini bozmadığını, istikametini değiştirmediğini, inandığı değerlere hep bağlı kaldığını, kendisi için bir gün yaşamadığını, ömrünü, hayatını verdiği yüce davasına adadığını ifade eden Taşkın, “Devlet, millet çağırıyor deyip Fidan anamızı bırakıp giderdi, o devletini bir kez çağırdı birileri devletin gitmesine izin vermediler… Bu emanet tüm Türk Milleti’nindir ve bu kutlu yolu O’nunda istediği gibi hep Birlik’te adımlarımızı her geçen gün güçlendirerek yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Taşkın, Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı’Nın 25-31 Mart Muhsin Yazıcıoğlu ve Helikopter Şehitleri Haftası için tüm Türkiye’de ve tüm Türk Dünyası’nda anma etkinlikleri düzenleyeceklerini belirterek BBP Gümüşhane İl Başkanlığı olarak 25 Mart 2024 Pazartesi günü Merkez Kemaliye Camiinde Teravih Namazı öncesi merhum Muhsin Yazıcıoğlu, helikopter şehitleri ve geçtiğimiz aylarda ahirete intikal eden Muhsin Başkan’ın yol arkadaşı, eski Genel Başkan Yardımcısı, hemşehrimiz, Türkiye Günlüğü Dergisi İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa Çalık için mevlit okutulacağını belirterek tüm Gümüşhanelileri programa davet etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
zaga29zaga
zaga29zaga - 1 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah.

BAKİ TURAN TUNCEL
BAKİ TURAN TUNCEL - 1 ay Önce

Her iki değerli üstada Allah'tan rahmet diliyorum.Mekanları cennet olsun.Muhsin Başkanımızı Mustafa Çalık abimin bürosunda 90 yıllarda tanımıştım.Güzel insanlar sizleri her zaman rahmetle anacağız.

TÜLAY YILMAZ
TÜLAY YILMAZ - 1 ay Önce

Allah rahmet etsin mekanları cennet olsun

Eyyüp Demirel
Eyyüp Demirel - 1 ay Önce

Allah rahmet eylesin.Her adama nasip olmaz .Muhsin başkan ve Çalık ile siyaset yapmak .

Metin SEVİNDİK
Metin SEVİNDİK - 1 ay Önce

Allah gani gani rahmet eylesin.
Türk İslam davası için tüm payelerden vaz geçen yiğit adam...
Unutmadık unutmayacağız.

SIRADAKİ HABER