MHP’den deprem bölgesi için kan bağışı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane il teşkilatı Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan büyük depremin ardından Kızılay’ın kan bağışı çağrısına uyarak kan bağışında bulundu.

MHP’den deprem bölgesi için kan bağışı

İlerleyen saatlerde yaşanabilecek kan ihtiyacı için Türk Kızılay’ının çağrısı üzerine tüm teşkilatlarıyla Gümüşhane Türk Kızılay Kan Bağışı Merkeziyle irtibat kuran MHP heyeti kan bağışında bulundu ve tüm vatandaşları kan vermeye davet etti.

MHP il ve ilçe yönetimleri, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları, Türk Kamu-Sen ve bağlı sendikalar, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleriyle TÜRKAV’ın destek verdiği kampanya gün boyu devam edecek.

MHP İl Başkanı Mete Kaya, Belediye önünde bulunan Kızılay kan bağışı aracında tüm birimleri ve teşkilat mensuplarıyla kan bağışında bulunacaklarını belirterek, “Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illeri de etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Depremde yaralanan vatandaşlarımızın acil kan ihtiyacının karşılanması için kan bağışında bulunuyor olacağız. Gün tek yürek olma günüdür. Vatandaşlarımızdan da aynı hassasiyeti göstermelerini istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2023, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER