Milletvekili Köse’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Doğalgaz” teşekkürü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane mitinginde Torul, Kürtün ve Köse’ye doğalgaz müjdesi verdi.

Milletvekili Köse’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Doğalgaz” teşekkürü

Gümüşhane Belediyesi önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane, Arzularkabaköy, Kelkit ve Şiran'a doğal gaz arzı sağladıklarını, gelecek dönemde Köse, Kürtün ve Torul'a da doğal gaz arzı sağlamayı planladıklarını kaydetti.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse de yaptığı açıklamada, Torul, Köse ve Kürtün ilçelerine doğalgaz müjdesi veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Torul, Kürtün ve Köse’nin doğalgaza kavuşması adına büyük bir mücadele verdiklerini kaydeden Köse, “Halkımızın doğalgaz talebini dikkatle takip ediyorduk. Cumhurbaşkanımızın ziyareti öncesi İl Başkanımız Mehmet Emin Erdoğdu ile birlikte Cuma günü akşamı AK Parti Teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir’le yaptığımız görüşmede 3 ilçemizin doğalgaz talebini kendisine ilettik. Sayın teşkilat başkanımızda bu talebimizi miting öncesinde Cumhurbaşkanımıza arz etti. Cumhurbaşkanımızda düzenlenen mitingde 3 ilçemiz için beklediğimiz müjdeyi verdi” dedi.

Sürecin takipçisi olmaya devam edeceklerini vurgulayan Köse, “İnşallah ilçelerimiz en kısa zamanda doğalgaza kavuşacak. Tüm ilçelerimize hayırlı olsun. Gümüşhane halkı adına doğalgaz müjdesini veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, desteğini esirgemeyen Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 

Gümüşhane’nin tarihi bir gün yaşadığını ve Gümüşhanelilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı miting günü bağrına bastığını dile getiren Köse, “Caddeleri, sokakları ve yolları hınca hınç doldurup tarihi katılımla ve muhteşem bir sevgiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum” ifadeleri kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER