Milli Eğitimde devir-teslim yapıldı

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Miraç Sünnetçi, Seydi Doğan’dan devraldığı görevine başladı ve ilk mesajını yayımladı.

Milli Eğitimde devir-teslim yapıldı

24 Mayıs 2016 tarihinden 26 Temmuz 2021 tarihine kadar 5 yılı aşkın bir süredir görev yaptığı Gümüşhane İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevinden Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Koordinasyon birimine atanan Seydi Doğan, görevi İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Miraç Sünnetçi’ye devretti.

Doğan, göreve yeni başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi’ye iyi dilek ve temennilerde bulunarak başarılar diledi. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini devralan Miraç Sünnetçi, bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Seydi Doğan’a teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Devir teslim töreni karşılıklı çiçek takdim edilmesiyle son buldu.

Törenin ardından oturduğu koltuğundan ilk mesajını yayımlayan yeni İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi ise “26.07.2021 tarihi itibariyle Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamış bulunmaktayım. Gümüşhaneli bir hemşeriniz olarak bu göreve atanmanın kıvancını ve heyecanını yaşamaktayım.  Gümüşhane’mizin, eğitim anlamında hak ettiği değere ulaşabilmesi için elimden gelen tüm gayreti göstereceğimi bildirmek isterim” dedi.

Görevinin hassasiyetini ve kendisine yüklediği sorumluluğun bilincinde olduğunu dile getiren Sünnetçi, “Bu nedenle, Gümüşhane’mizin öğrencilerine en kaliteli eğitim hizmetini ulaştırabilmek için işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışacağız. İçerisinde bulunduğumuz dönem itibariyle, ülkemizin kalkınmasının en önemli unsurlarından biri eğitimdir. Öğrencilerimizin yirmi birinci yüzyıl becerileriyle donatılması için araştırma, geliştirme, teknolojik, yapım, donatım ve benzeri tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Bunu, Gümüşhane halkının üzerimize yüklediği bir görev olarak görmekteyiz.
Öğrencilerimizin akademik becerileriyle birlikte sosyal becerilerini destekleyerek, ülkemizin geleceğine yön veren, enerjisini ve yeteneğini ülkemiz için sarf eden bireyler olmaları için gayret göstereceğiz. Tüm çabamız, en değerli varlığımız çocuklarımız içindir. İlimizde bugüne kadar görev yapan başta Sayın Seydi Doğan müdürümüze ve diğer İl Milli Eğitim Müdürlerimize yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların yaptıkları hizmetlerin unutulmayacağını belirtiyor, hizmetlerin daha da artarak en kaliteli şekilde devam edeceğinin bilinmesini istiyorum. Görevime başlarken ekip arkadaşlarıma, okul/kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, personelimize ve velilerimize saygı ve selamlarımı sunar, eğitim camiasının temel unsuru olan sevgili öğrencilerimizin eğitim adına attığı her adımın başarıya dönüşmesini temenni ederim” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER