Nöbetçi Eczaneler E-Devlet’te

Eczacılar Odası Gümüşhane Temsilcisi Vedat Soner Başer, nöbetçi eczane listelerinin e-Devlet sisteminde de yayınlanmaya başladığını belirterek, “Bu çok önemli hizmet vatandaşlarımızın ilaca ulaşmasını kolaylaştıracaktır. Hayırlı olsun” dedi.

Nöbetçi Eczaneler E-Devlet’te

Konuyla ilgili açıklama yapan Başer, “Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK)-Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti" e-Devlet kapısında açıldı. Vatandaşlarımız, Türk Eczacıları Birliği (TEB) tarafından bildirilen ve il sağlık müdürlüklerince onaylanan nöbetçi eczane bilgilerine e-Devlet'teki sayfadan ulaşabileceklerdir. Vatandaşlarımız, burada nöbetçi eczanelerin adres bilgilerinin yanı sıra konum bilgilerine de kolaylıkla erişebileceklerdir. Bu hizmete ulaşmak için yapılması gereken tek şey, e-Devlet uygulamasının arama motorundan "TİTCK Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti sayfası” na girmektir. Bu şekilde sadece Gümüşhane eczaneleri değil, Türkiye genelindeki tüm nöbetçi eczaneler tek bir sayfada görebilecektir” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bundan kolayı da var
Bundan kolayı da var - 2 yıl Önce

Google'a arama yapın daha çabuk ulaşıyorsunuz. E-devlette şifreni kullanıcı adını girip arama tuşundan bulana kadar Google daha çabuk size bilgisini veriyor.

Alp
Alp - 2 yıl Önce

Google arama motoruna seslen o zaten şöyle saniyeler içinde e devlete gircen şifre bibisinin bibisi olmuş sizinki

SIRADAKİ HABER