OTOKRASİDEN- DEMOKRASİYE

Gümüşhane Memur-Sen Yönetiminin düzenleyeceği “Otokrasiden Demokrasiye” konulu Demokrasi Şehitlerine Saygı Paneli 23 Mayıs 2012 Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak.

OTOKRASİDEN- DEMOKRASİYE
Gümüşhane Memur-Sen Yönetiminin düzenleyeceği “Otokrasiden Demokrasiye”  konulu Demokrasi Şehitlerine Saygı Paneli 23 Mayıs 2012 Çarşamba günü saat 20.00'da Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak.

Panel ile ilgili açıklama yapan Memur-Sen İl Başkanı Veli Ağaç “Demokrasinin yerini alan darbelerin tamamen saf dışı edilmesi için 27 Mayıs 1960 dan itibaren, tüm darbecilerin 27 Nisan dahil sorumluları gün yüzüne çıkarılmalı sorgulanmalı ve yargılanmalıdır. Darbelere destek olan sivil unsurlar ve medya ayağına da hesap sorulmalı bunlar bir öç alan duygusu içerisinde değil hukuk çerçevesinde gerçekleştirilmelidir. Bu manada otokrasiden demokrasiye doğru yol alan sisteme katkı sağlamak gerekir. Sivil toplum örgütlerinin bu noktada toplumsal duyarlığı artırması çok önemlidir. Memur-Sen olarak darbe sever değil darbe savar olma görevimizi sürdürüyoruz. Bu tür etkinlikler bu işlevi yerine getirmede önemli rol oynamaktadır. Hemşerimiz Doç. Dr. Osman Köse’nin yöneteceği   Otokrasiden Demokrasiye paneline 19 Mayıs Üniversitesi’nden Doç Dr.Bünyamin Koçaoğlu, Doç.Dr.Fahri Sakal, Doç.Dr.Önder Duman panelist olarak katılacaktır.  23 Mayıs 2012 Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan “Otokrasiden Demokrasiye”  konulu Demokrasi Şehitlerine Saygı Paneline tüm halkımız davetlidir.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2012, 00:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER