Özel Bahçeşehir Kolejinden “Yılsonu resitali”

Özel Bahçeşehir Koleji Gümüşhane kampüsünde yılsonu resitali programı düzenlendi.

Özel Bahçeşehir Kolejinden “Yılsonu resitali”

Eğitim öğretim yılının sonlarına yaklaştığımız bugünlerde 21.yüzyıl becerileriyle donatılmış gençler yetiştiren Özel Bahçeşehir Okullarının Gümüşhane kampüsünde yılsonu etkinliği düzenlendi.

Tekke köyünde faaliyet gösteren okulun konferans salonunda gerçekleştirilen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Etkinliğe eşi Sibel Taşbilek’le katılan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, program sonunda emek veren öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek, “Değerli öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi, velilerimizi tebrik ediyorum. Müziğin dilini öğrenen insanın ruhunu, kalbini öğreniyor. Çocuklarımızı salt akademik bir boyutta değerlendirmeyelim. Onların bir ruhu olduğunu, onların ruh beslenmesiyle daha güzele erişeceğini fark etmek çok daha kıymetli. Bu tür etkinlik ve faaliyetlerin daha çok öne çıkmasını temenni ediyorum. Bütün çocuklarımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Programa müzik öğretmenleri eşliğinde hazırlanan 27 öğrenci üçlü gitar gösterisi, piyano eşliğinde ukulele orkestrası, solo bağlama, piyano ve yan flüt gösterisi gerçekleştirdi.

İlkokul müdürü İlkay Yavuz’un solo piyano, müzik öğretmeni Cumali Günay’ın da solo bağlama çaldığı programın ardından sahne alan 27 öğrenciyle hatıra fotoğrafı çekilmesi ve başarı belgesi verilmesinin ardından program resim serginin gezilmesiyle son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER