PTT’den yeni yıl kampanyası

Gümüşhane PTT Başmüdürlüğü, diğer özel günlerde olduğu gibi geleneksel hale gelen kampanyalar dahilinde bu kez 2017 Yılbaşı için bir dizi kampanya başlattı.

PTT’den yeni yıl kampanyası

Gümüşhane PTT Başmüdürlüğü, diğer özel günlerde olduğu gibi geleneksel hale gelen kampanyalar dahilinde bu kez 2017 Yılbaşı için bir dizi kampanya başlattı.

PTT Başmüdürü Şinasi Duman, “Kart Bizden Göndermesi Sizden” sloganıyla tüm PTT işyerlerinde geçmiş yıllarda olduğu gibi değişik motiflerde basılmış çok sayıda ücretsiz kartpostalların dağıtımının yapıldığını, pul baskılı zarfların da işyerlerinde satışa çıkarıldığını, müşterilerin sadece posta ücretini ödeyerek eş, dost ve yakınlarının Yeni yıllarını kutlayabileceklerini hatırlattı. 

Böylece kalıcı muhteviyatı ve hatırası olan birbirimizle duygu ve düşüncelerimizi paylaştığımız tebrikleşmeyi yeniden ihya etmiş olacaklarını kaydeden Duman, kişisel pul hizmetinden faydalanarak kendilerine müracaat ederek vatandaşların bastırabileceklerini ve tebriklerini kendi özel pulları ile postalayabileceklerini,  yine 26-31 Aralık tarihleri arasında postaya verecekleri APG, kargo-kurye ve küçük paketlerine, havale ücretlerine yüzde 10 indirim uygulanacağını da belirtti.

Başmüdür Duman, cezaevindeki mahkumlara da Yılbaşı tebrik kampanyasından istifade edebilmeleri için değişik motiflerde basılmış olan çok sayıda kartpostalın ücretsiz olarak cezaevi yönetimine gönderildiğini söyledi.

Ayrıca PTT Cell, Kayıtlı Elektronik posta (KEP) ve daha birçok kampanyalar hakkında bilgi alabilmeleri için müşterilerini PTT işyerlerine beklediklerini ifade eden Duman, PTT Cell abonelerinin tüm kargo- kurye, APS ve havale gönderirken yüzde 20 indirimden de yararlanabilecekleri hatırlattı.Diğer taraftan PTT Başmüdürü Şinasi DUMAN bu vesileyle tüm Gümüşhaneli hemşerilerinin Yeni yılını tebrik ederek sağlık mutluluk getirmesini temenni ederek sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER