Sağlık-Sen Kadın Kolları Başkanlığına Rüya Duygu Şen atandı

Gümüşhane Sağlık-Sen Kadın Kolları Başkanlığına Rüya Duygu Şen atandı.

Sağlık-Sen Kadın Kolları Başkanlığına Rüya Duygu Şen atandı

Sağlık-Sen Genel Merkezinin talebi doğrultusunda Gümüşhane Sağlık-Sen Şube yönetimi tarafından Kadın Kolları Komisyon Başkanlığına Gümüşhane Devlet Hastanesi çalışanlarından hemşire Rüya Duygu Şen atandı.

Geniş katılımlı bir toplantıyla basın açıklaması yapan Rüya Duygu Şen, şu açıklamalarda bulundu: “Uzun yıllardır üyesi olduğum sendikama bundan sonra Kadın kolları başkanı olarak hizmet edecek olmanın gururu ve onurunu yaşıyorum. Sağlık Sen üyelerimizin çoğunluğunun kadınlardan olduğunu düşünürsek, bu önemli görevde özveri ve gayretle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Beni bu göreve layık gören başta Sağlık Sen Genel Başkanımız Sayın Semih Durmuş ve genel merkez yönetimimize, Şube Başkanımız Sayın Engin Karabulut ve yönetim kurulu arkadaşlarıma, kıymetli Gümüşhane Sağlık Sen ailemize teşekkür ediyorum.”

Gümüşhane Sağlık-Sen Kadın Kolları Komisyonu şu isimlerden oluştu: Rüya Duygu Şen, Dilek Tokmak, Sümeyye Güngör, Selime Öztabak, Melis Nazlıcan Taşkan, Emine İskender, Semihat Usta.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal MUTAF
Cemal MUTAF - 2 yıl Önce

Tebrik ederim Güzel gelinim.
Allah hayırlı eylesin inşAllah.

SIRADAKİ HABER