Sağlık-Sen’den futbol turnuvası

Gümüşhane Sağlık-Sen Şube Başkanlığı sağlık kurumları arasında halı saha futbol turnuvası başlattı.

Sağlık-Sen’den futbol turnuvası

Merkez ve ilçelerdeki sağlık kurumları dahil olmak üzere iki ayrı grupta toplam 10 takımın mücadele edeceği turnuva 5 haftada tamamlanacak, 1 Kasım 2021 Pazartesi başlayacak turnuva, 20 Kasım 2021 Cumartesi günü sona erecek. Müsabakalar kent merkezindeki Arena Halı Sahada oynanacak.

Düzenlenecek turnuva hakkında açıklama yapan Sağlık-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Engin Karabulut, “İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımız kahramanca bir mücadele ortaya koydular. Çok yoruldular, moral ve motivasyon kayıpları hat safhaya ulaştı. Şube olarak yönetim kurulumuzla yaptığımız istişare sonucunda, çalışanların birlik, beraberlik ve motivasyonlarını arttırmak, bu sayede bir kaynaşma ve dayanışma ortamı oluşturmak amacıyla halı saha futbol turnuvasını düzenledik” dedi.

Başkan Karabulut, turnuvaya Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı düzeyinde katılımın olacağını belirterek “Turnuvada mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyor, müsait olan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı maçları izlemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER